5 éves kisgyereknek mit lehet adni hasfájásra?
Melegíts egy téglát, csavard kendőbe, és tedd a hasára. Ha nincs, akkor meleg vizes palackot, esetleg egy kiló sót, de vigyázz azzal, nehogy megégesse!
Ha semmi nincs, akkor egy thermovelúr sálat a fűtőtesten, meleg fazékon megmelegítessz és ráteszed.
Legegyszerűbb, és nagyon jó: fedőt melegíteni rá. Feküdjön le vele, mesélj neki. (személyesen, a tv nem jó)Simogasd a fejét.!
Ha engedi, a has simogatása, enyhe olajos masszázs is jó lehet.Oldja a görcsöket.
Szia!
nekünk is ez volt, nem múlt a hasfájás mire rájöttem, h van itthon kamillatea filter amiből készitettem neki teát.Szépen adagoltam, kanalanként adtam neki nem 1x-re nehogy kijöjjön neki,és elmúlt neki a hasgörcs.Remélem nektek is beválik! Utána még adtam neki párszor az elövetkezendő napokba h rendbetegye jól a pociját.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!