Milyen lenne ez a szekrény 3 éves kislánynak, illetve milyen szinű butor megy hozzá, ert ezt az alma szinőt meg vanliát nem látok?
2011. jún. 25. 12:32
1/15 A kérdező kommentje:
még vennénk hozzá egy két ajtos szekrényt meg egy játéktároló polcot.
2011. jún. 25. 12:32
2/15 anonim válasza:
Ez hogy tetszene: [link] amit bemásoltál, inkább nagyobbaknak való...
3/15 anonim válasza:
Ja! Nem nyitja ki az újságot! Tehát: a Lendi bútorcsaládra gondoltam, abban van almazöld-éger és te válogatod össze, mire van szükség.
4/15 anonim válasza:
Annyit még, hogy mi is kinéztünk egyszer a praktikeres újságból egy szekrénysort. elmentünk megnézni és hatalmasat csalódtunk. borzalmasan gyatra minőség volt. ha hozzáértél, mozgott egész!Szóval, ha kinéztétek, mindenképp nézzétek meg vásárlás előtt, nehogy nagyot csalódtok!
5/15 anonim válasza:
Szerintem jó szekrény.Ez még akkor is jó lesz,ha már nagylány lesz.Lehet,hogy komolynak hat a színe miatt,de a színes játékok,kiegészítők úgy is feldobják.
6/15 A kérdező kommentje:
azaz igazság hogy a következő 5-10 évben nem szeretném cserélni a szekrényét, és ebben mr benne van az iróasztal, mindenképpen megnézzöük személyesen.
2011. jún. 25. 14:08
7/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Rokonságban is van ilyen, igaz, hogy kisfiúnak, de ő is három éves. Strapabíró, és nagyon könnyű tisztán tartani.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ez még nagyon komoly egy 3 évesnek. Nekünk Kitty bútor van. Vegyél valami színesebbet. A miénk fehér-citromsárga, sokkal vidámabb...
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg tökéletesen megfelel..:) ha egyhangúnak találod krepp papírból vágsz ki szines formát, virágokat stb és ráragasztod cellukszal vagy azzal a gumiragasztóval, és ha nagyobb lesz akkor leszeded..:) azért nem mindegy, hogy hányszor kell drága bútort venni cksa azért mert nem három évesnek való :) úgyhogy én a helyedben ilyen kivágott dolgokkal dobnám fel és nem kell több bútort venni. :) Szerinted milyen ötlet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!