Volt a gyereketeknek kéz-láb-száj fertőzése? Mennyi ideig tartott? Mennyire volt súlyos?
Ez alatt milyen betegséget értesz? Elég tág fogalom a kéz-láb-száj fertőzés! Gomba? Afta?
Kisfiamnak a szájában pici kora óta rendszeresen jelentkezik az afta. Már kipróbáltam sokmindent, egy időben fertőtlenítettem minden evőeszközét, poharát...stb. De mindig visszatér, nem tudom miért.
nem, ez egy speckó vírus...
de azért köszi
Vírusos szájfertőzése van jelenleg a gyermekemnek. Néhány kiütés van lábán, és a kezén. A doki azt mondta 7-10 nap a gyógyulási idő. A gáz az, hogy az ínye, nyelve, és a szája belső része tele van kiütésekkel. Inni alig akar, csak hideg pépes kaját kaphat, darabosat nem. Telvirant kap napi 5-ször felet, Gengigellel kell a száját kenni, és rázókeverékkel a bőrét. Két napja tart a betegség, elég fájdalmas lehet, mert mindig mutogatja a száját, és elsírja magát.
Nálatok mi a helyzet?
18 hónapos kisfiamnak 3 hete volt virusos szájfertőzése.
A szája belül,a torka,az inye tele volt hólyagokkal.
1 hétig lázas volt,1 hétig a szó szoros értelmében 1 falatot sem evett.
Az ivás is nagyon nehezen ment neki.
Nagyon sokat sirt,mert fájt neki,éjszaka 20 percenként felébredt.
Ő cataflam cseppeket kapott naponta 3x.
Elég csúnya betegség volt,azt hittem,már sosem lessz vége,ja és olyan rekedt volt szegény a sok sirástól,annyira sajnáltam.
a fiamnak csak a tenyere volt vörös meg kiütéses. sem a talpa sem a szája nem volt beteg- asszem a könnyebbik felét kaptuk el
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!