Mitől függ, hogy páros lábbal hatják a kismotort, vagy váltott lábbal?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a váltott lábas hajtás jobb, mert izületkímélőbb, de a fiam úgy megy a motorral, hogy páros lábbal hajtja (egyszerre). Át fog szokni egyszer a váltott lábasra is? A tanulóbiciklit váltott lábbal kell majd hajtani nem? Nálatok hogy van? 1,5 éves a fiam.2011. jún. 23. 21:52
1/7 anonim válasza:
Nálunk hol így hajtják, hol úgy, nem tudom mitől függ, hogy melyik módon. :o)
2/7 anonim válasza:
Kislányom a motort páros lábbal hajtotta a futóbicklit meg váltott lábbal.
3/7 anonim válasza:
Nekem is 1,5 éves a fiam, ha csak komótosan hajtja, akkor váltott lábbal, de ha nagyon száguldozni akar, akkor páros lábbal.
4/7 anonim válasza:
Ez csak az én megfigyelésem: a nyüzsgő, pörgős, sajtkukac kölkök mind párossal hajtják és száguldanak (pechemre az enyém is ilyen, jó volt 8 hónapos pocakkal rohanni egy 1.5 éves után) a nyugisabb kiskölkök meg elporoszkálnak váltott lábazva. Lehet h hülye megfigyelés, de én ezt szűrtem le. Amúgy az én lányom még sosem ment váltott lábbal csak és kizárólag mint az őrült száguld két lábbal teperve, a váltott lábas anyukák meg azt mondták sosem ment a lányuk/fiuk páros lábbal.
5/7 anonim válasza:
Elvileg váltott lábbal helyes.
Itt nálunk a bölcsiben nem is engedik a piciknek a motorozást, mert az összes gyerek páros lábbal hajtja, és az állítólag árt a csípőnek.
6/7 anonim válasza:
Én utálom ezt a kismotort, legszívesebben elkoboznám de a lányom imádja. Csörög, zörög, tönkreteszi a cipőket stb...
Nekem összevissza löki, Ha gyorsan akar menni akkor páros lábbal de ha csak lassan megy akkor váltott lábbal.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát, nem lettem okosabb :o))) A fiam nyugodt gyereknek mondható, egyáltalán nem nyüzsgő, mégis páros lábbal hajtja a motort, az igaz, hogy mindig száguldozik is vele. Így úgy történik a motorozás, hogy megy mint az őrült, aztán megáll, és úgy kell könyörögni, hogy jöjjön tovább, mert nézelődik, aztán megint mint egy őrül, és így tovább... Lassan mellettem még sosem jött, lehet, hogy váltott lábbal kellene, akkor lassan menne.
2011. jún. 25. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!