Megehetik így még a gyerekek?
Figyelt kérdés
vettem egy adag finom sonkát a gyerekeknek. A hűtőben hátra csúszott, és hozzá ért a hűtőszekrény hátuljához, kicsit megfagyott. Baja lehetett így? Kivettem, kiolvadt, de megehetik még így? Nem károsodott?2011. jún. 20. 15:38
1/6 anonim válasza:
Szerinted miért szoktak éllemiszereket lefagyasztani? Mert úgy hosszabb ideig lehet análekül tárolni, hoyg baja lenne. MIért ne ehetné meg bárki is a sonkát, ha kicsit megfagyott? Egyébként egy gyerek ugyanazt eheti, amit egy felnött egy éves kora felett - igy végképp nincs értelme a kérdésednek.
2/6 anonim válasza:
éllemiszereket =élemiszereket
a többi gépelési hibáért is elnézést.
3/6 anonim válasza:
Szerintem megehetik, ha kiolvadt, csak figyelj, hogy mégegyszer ne fagyaszd vissza! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én a sterilség miatt kérdeztem, mert ugye ott folyik hátul a hűtő falán a víz, vagy néha mint most is már fagyos, ami lecsapódik pára a belsejében. Na, ehhez fagyott hozzá. Ezért kérdeztem. Már egy napja oda lehetett tapadva a hátuljához, csak előtte voltak a nagyobb dolgok. Apa így pakolt:-)
2011. jún. 20. 15:48
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz, vágd le azt a kis részt ahol közvetlenül érintkezett a hűtő falával. De megfőzöd-sütöd nekik, akkor pléne nyugodtan megehetik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Neked is!
2011. jún. 20. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!