22 hónapos kislányom mindig kitakarózik éjszaka. Milyen tippetek van, hogy be lehessen takarni?
Figyelt kérdés
Többféle takarót kipróbáltam, mindegyiket maga alá gyűri. Sokszor felkelek, betakargatom, de hiába!2009. márc. 23. 23:07
1/6 anonim válasza:
Az enyémek majd 3 éves korukig hálózsákban aludtak.
2/6 anonim válasza:
Én is hálózsákban altatom a két éves lányomat. A párom először azt mondta, nehogy ráadjam, mert korlátozza a mozgásban, de muszáj volt, annyit forgolódik. Este, amikor elálmosodik ő maga hozza oda, hogy bele. Tud benne menni is, édes, ahogy totyog benne, mit egy pingvin. Reggel pedig maga veti le. Szerintem próbáld ki!
3/6 anonim válasza:
én első
ez nem olyan, mint ami nekünk volt, de hasonló.
A nagyobbaknak valónál jó volt, hogy alul is cippzáros volt, a gyerekek kinyitották és úgy tudtak rohangálni benne.
4/6 anonim válasza:
Én körbetekerem a mai napig a takaróval úgy,hogy a mellkasánál ahogy egymásra hajtom a két végét az egyiket begyűröm a másik alá felül. Remélem érted, elég hülyén fogalmazok. reggelig úgy van benne,rendesen tud forgolódni.
5/6 anonim válasza:
Nincs babám,de saját magamból kiindulva(mivel én is ilyen dobálós voltam,akarom mondani vagyok), magamra tekertem a takarót,mint amikor a palacsintát tekered össze, a kezeimet kidugtam és hasra.De még így is sokszor végeztem takaró nélkül,de anyum megszokta és mindig betakart.Most meg kész élvezet ledobni magamról:D
De ez a hálózsákos dolog a legjobb szerintem,biztos,hogy én is ezt fogom alkalmazni,ha lesz gyerkőcöm:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat! Próbálkozok, valami csak beválik! :-)
2009. márc. 25. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!