Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért néznek rám csodabogárkén...

Miért néznek rám csodabogárként, mert odaadom 28 hónapos kisfiamat a mamiéknak 1 hétre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret ott lenni, imádják. Mi panelba lakunk, ők kertesbe. Június 30.-ig van bölcsi, de anya már juni utolsó hetén elviszi magukhoz arra a hétre. Kb. 30 Km van köztünk.
2011. jún. 13. 07:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én nyugodt szívvel adom oda. Imádják, ő is imád ott lenni, el van kényeztetve, de kellőképpen fogva is van. Na meg amit írtam is, legalább nem szenved a bölcsibe.
2011. jún. 14. 21:06
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

Ne izgasd magad, engem is ufónak néztek, mikor két hetesen egy fél napra anyósomékra hagytam a gyereket. (Orvosi vizsgálatra mentünk a férjemmel). Persze végig róla beszéltünk, azóta is, ha nincs velünk, mindig utánozzuk, mintha ott lenne :)

Minden héten egy - két napot velük tölt, reggel viszem, este hozom a fiamat. Nagyon élvezik mindannyian.

Mivel kezdettől fogva részt vesznek a gyerek életében, (és tudják az én kívánságaimat is) bármikor rájuk hagynám akár egy hétre is.

És légy nagyon büszke magadra, hogy ilyen jó a kapcsolat a szülőkkel, sokan irigykednek, ezért is húzzák a szájukat :)

2011. jún. 14. 21:55
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem az a válasz, hogy mostanában minden túlzásba van véve!!Mikor még pici, totál rá vannak állva, nem hagyják, soha magára, és mikor el jön az a kor mikor mehetne a mamához 7végére, mert már kéne egy kis ki kapcsolódás, akkor meg már egyszerűen a gyerek nem akarja!

Én azt mondom, hogy szoktatni kell.Én is órákkal kezdtem, aztán el mentem papáékhoz 7végére, hogy a törpém szokja.Most 7 végén a párommal meg ott is hagytuk ,mert elmentünk "nyaralni".100%-osan megbízok bennük.Igaz még csak 5 hónapos, de én nem akarom, hogy mikor 3 éves lesz még WC-re se tudjak el menni egyedül!!Már sajnos tápszeres, úgy, hogy a kajálással sincs probléma, és egybe vissza kaptam a gyereket! :)

Amúgy meg engem nem érdekel, ki mit mond..

2011. jún. 14. 22:30
 14/22 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Nyári szünetben nekem is a lányok anyukámnál vannak hétfőtől péntekig.

Amikor a pici is bölcsis volt (2,5 éves, a nagy pedig 4) az ovi-bölcsi bezárt 5 hétre, nekem meg volt 3 hét szabim, nem volt más megoldás.

2011. jún. 14. 23:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,csak lehetőségeket írok:

1.irigyek

2.szánnak

3.a kicsit sajnálják

Én egyik sem vagyok,ám a 2 gyerekem van:a nagyobbik fiam már 1 éves kora körül elvolt a nagyival(és persze más emberekkel is) 1-2 napot,így szívesen adtuk Neki oda...a kicsi-nemrég múlt 3 éves-baromi nyitott,barátkozós kis pasi,ám nem hajlandó sehol aludni(még a keresztszüleinél sem,akikkel egy házban(de teljesen külön)lakunk-így eszembe se jut sehol hosszabb ideig hagyni.Néha jó lenne "lepasszolni",de mi ezt húztuk(a nagy simán ment,a kicsi megszenvedné)...készülünk a 3. gyerekre,majd kiderül,Ő milyen lesz.Ám egy biztos:a nagy fiút sem adtuk oda 1 hétre 28 hónaposan(holott lett volna rá lehetőség,és Ő is ment volna)

2011. jún. 15. 02:06
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Ezt én sem értem.

Mo-on annyira furcsa az anyák felfogása, tisztelet kivételnek!

2011. jún. 15. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

Miért olyan nagy baj, ha vannak olyan szülők, akik nem nyaraltatják az egy éves gyereket napokig, akik nem passzolják le egy hétre a másfél évest stb?! Én meg folyamatosan azért kapom a lepontozást, kioktatást, hogy a három gyerekünk velünk tölti a nyarat, nem máshol...

Neked így, másnak másképp! Nem biztos, hogy feltétlenül szüksége van a pici gyereknek erre!

2011. jún. 15. 13:09
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

szia,

hát most megnyugodtam Csajok!! :) a fiunk már tavaly is volt nyaralni Anyósommal és Apósommal a tengeren és idén is viszik (most 2,5). imádja a Nagyszüleit és igazából iszonyatosan hiányzik, de nagyon örülök és ha már van lehetőség rá, vigyék csak!! Anyu is vitte már magával egy hétvégére, Apumék is szokták programokra vinni :) sokan megszóltak, néztek már rám lenézően ez miatt, de szerintem a kicsinek annál jobb minél többen szeretik és nem sajátíthatom ki, mert a Nagyszülőkre is szüksége van!! mi régen egész nyarakat töltöttünk Mamiéknál és akkor ez teljesen természetes volt. manapság kicsit el van túlozva ez a kérdés (is).

Ági

2011. jún. 15. 16:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13.09. szó sincs arról, hogy lepasszolnám, de ha lehetőség van rá, és mint írtam is, hogy anya kérte, hogy mikor viheti ki magukhoz, akkor miért ne. Ja, és így nem kell neki az utolsó hetet a bölcsibe szenvednie, mert írtam is, hogy nem szeret járni. Júli 1.-aug. 15-ig itthon lesz velem, max 1-2 hétvégére hagyom kint, ha lesz kedve neki maradni. Nyaralni is együtt megyünk vele, nem nélküle. Én is emlékszem azokra a szép nyarakra, amikor a mamiéknál voltam, na nem egész nyáron, de nagyon sokat, mert anyáék dolgoztak. Na meg a másik, hogy a jövő nyáron is muszáj leszek neki kiadni legalább 1-2 hétre, mert akkor már nem lesz ennyi szabim. Ovi meg 1 hónapot zárva van. Na és ilyen esetben adjam be az ügyeletes oviba idegenek közé, csak hogy ne "passzoljam" le a maminak? Nem akarok vitatkozni, de hosszú napom volt, fáradt vagyok, és ez a "lepasszolom szó" kiütötte a biztosítékot.
2011. jún. 15. 18:10
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

É fiam is rendszeresen ját r nyaralni a nagyszülőkkel tengerhez, kicsi is fog menni.

Ez nem azt jelenti, hogy lepasszolom, de nyilván jobb nekik, mint itthon.

Nekem tuti jobb a tengernél, kinek nem?

Mi is megyünk együtt nyaralni, de ha van lehetősége miért nem nyaraljon a gyerekem többet, mi max a lavórba lógattuk anno a lábunkat.

És aki mér dolgozik, annk nyilván nincs nyáron 2,5 hónap szabija, nemde

2011. jún. 15. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!