Keditt kérdése:
Kisfiam kukija begyulladt. (? ) Többi lent.
Figyelt kérdés
5 éves kisfiamnak ma estére begyulladt a fütyije,piros és nem is tudom felhúzni a bőrcit rajta teljesen,fájlalja is.Itt a két napos ünnep,ügyeletes doki kezei közé nem szívesen viszem,se patika,se bolt nem lesz nyitva,hogy vegyek rá valami kencét,viszont kéne valami jó kis házi gyógymód ha tudtok,mivel kenjem be vagy esetleg kamillás ülőfürdő? Amim van itthon: Bepanten plusz kenőcs,körömvirág krém,kamilla.Valami más ötlet?2011. jún. 11. 23:48
1/5 anonim válasza:
Szia! Minden pelenkázáskor mosd le és kamillázd, utána a Bepanthen plusszal kenheted nyugodtan. Hétfőn pedig irány a doki. Ő is ezt fogja mondani, csak lehet, hogy ír fel más krémet. (Bactroban vagy Primafucort) Nekünk ezekkel kellett kenni kamillázás után.
2/5 anonim válasza:
Bocs most látom éves a kisfiad :) Akkor már nem kell pelenka :)
3/5 anonim válasza:
Az 5 éves kimaradt. Nem megy ez most nekem, megyek inkább lefekszem :)
4/5 anonim válasza:
Én a Canestent javasolom , a fiamnak a kukija is a bevolt gyulladva a héten , 2-szer kentem be canestennel vékonyan és el is múlt neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ha ma nem látok javulást a kamillázás és a Bepanthenezés után akkor megpróbálom canestennel mert az is van itthon...
Még egyszer köszi a tanácsokat :)
2011. jún. 12. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!