Gyerkőcötök is izzad éjjel, ha 25 fok van a lakásban? Kislányom 2,5 éves és eléggé izzad már most
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 22:16
1/5 anonim válasza:
Nálunk is 25 fok körül van, és nagyon izzadós a lányom, 3 éves, éjjelente tiszta víz a haja, vékony hosszúszárú nadrág van rajta alatta bugyi (meg pelenka), felül rövidujjú vékony poló. Ennél kevsebb ruhát már nem merek ráadni. Ja, és állandóan kitakarózik, és így is leizzad.
2/5 anonim válasza:
Nálunk 27-28 fok van este is, gondolhatod... hiába szellőztetek ki :(
3/5 A kérdező kommentje:
Én kislányomnak is vizes a háta,haja....Nem sokkal elalvás után már le is izzad:( És még "csak" 25 fok van.2. válaszoló: uhh,akkor nálunk még hűvös van hozzátok képest
2011. máj. 31. 22:26
4/5 anonim válasza:
Szia!Remélem nem baj hogy válaszolok.Nekem 5hós kislányom van.Rövidujjú bodyban alszik és még így is vizes a haja.Betakarni csak egy textilpelussal takarom.25-26 fok van nálunk is.Nappal van hogy 29.Gondolhatod...én sem bírom nemhogy ő...
5/5 anonim válasza:
Panel kb. 28 fok. Rövidujjú bodyban alszik a 3 éves lányom, de melege van, igaz, nem izzadt, de teljesen elnyomja a meleg. Én ma reggel elvittem pancsizni és mondtam a mamának, hogy vigye el többször napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!