Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerkőcötök is izzad éjjel,...

Gyerkőcötök is izzad éjjel, ha 25 fok van a lakásban? Kislányom 2,5 éves és eléggé izzad már most

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is 25 fok körül van, és nagyon izzadós a lányom, 3 éves, éjjelente tiszta víz a haja, vékony hosszúszárú nadrág van rajta alatta bugyi (meg pelenka), felül rövidujjú vékony poló. Ennél kevsebb ruhát már nem merek ráadni. Ja, és állandóan kitakarózik, és így is leizzad.
2011. máj. 31. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 27-28 fok van este is, gondolhatod... hiába szellőztetek ki :(
2011. máj. 31. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Én kislányomnak is vizes a háta,haja....Nem sokkal elalvás után már le is izzad:( És még "csak" 25 fok van.2. válaszoló: uhh,akkor nálunk még hűvös van hozzátok képest
2011. máj. 31. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Remélem nem baj hogy válaszolok.Nekem 5hós kislányom van.Rövidujjú bodyban alszik és még így is vizes a haja.Betakarni csak egy textilpelussal takarom.25-26 fok van nálunk is.Nappal van hogy 29.Gondolhatod...én sem bírom nemhogy ő...
2011. máj. 31. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Panel kb. 28 fok. Rövidujjú bodyban alszik a 3 éves lányom, de melege van, igaz, nem izzadt, de teljesen elnyomja a meleg. Én ma reggel elvittem pancsizni és mondtam a mamának, hogy vigye el többször napközben.
2011. jún. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!