3 éves kislányomnak enyhe folyása van. Mit tegyek?
Többször észrevettem már, hogy enyhén sárga a bugyija. EGyszer mondtam a doktornőnek, aki canestent javasolt rá, de akkor kislányom feneke is gombás volt a sok hasmenéses kiütés miatt.
Mondjam megint a körzeti dokinak? Mit csinál? Tud valamit a canestenen kívül egyáltalán? VAgy vigyem el gyereknőgyógyászhoz,?
Kb ugyanennyi idős volt a nagylányom, amikor elvittem a gyereknőgyógyászatra, ugyanezért. Pimafucortot kapott.
Szerintem vidd el, nagyon aranyosak voltak, nem olyan mint a felnőtt nőgyógyászat, hogy szét a lábat, és már könyékig van a bent a doki.
NEm, semmi baja, nem viszket, nem fáj, nem piszkálja, nem emlegeti, látszólag sem piros, nincs feldagadva, nincs rajta váladék...
A körzetit kérdeztem, látatlanban azt mondta , kenjem canestennel...
(nem tartom a legjobb megoldásnak látatlanban canestenezni., de felesegesen meg nem akarom gyereknőgyógyászhoz sem becipelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!