15hós fiam nagyon régóta (kb.2-3hete) alig-alig eszik. Se amit főzök, se hidegkaja. De a nasi az csúszna le neki. Mit tegyek? ) Ötleteket várnék.
Figyelt kérdés
Csak azt nem értem,miből van minden nap kakija?? Rejtély.
Közérzete jó,most jön a hátsófoga lehet azért nem akar enni,mert fáj neki a rágás?
2009. márc. 17. 12:03
1/3 anonim válasza:
Az én lányom is teljesen hasonló eset, épp ma 15 hós.
Neki is jönnek a hátsó fogai, már teljesen kibújtak, de amikor áttörték az ínyét ő sem evett. Azelőtt volt, hogy többet ebédelt, mint én, így én is kezdtem kétségbe esni. Napokig csak Kinder tejszeletet és tejpépet evett. Ne aggódj, de próbáld az édességet visszafogni! Pár nap, és helyreáll minden!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,mert hetek óta tart. Amikor ez elkezdődött akkor egy darab foga sem akart kibújni. Ezért sem értem. De minden hónapban 200grammokat hízik. Ez kevés?
2009. márc. 17. 12:35
3/3 anonim válasza:
Ha jókedvű és van kaki, akkor nincs gond!
Most már lelassul a növekedés, nem lesz olyan viharos, mint eddig volt. A lányomnak a friss levegőn való rohangálás meg szokta hozni az étvágyát általában.
De most is van olyan nap, amikor alig eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!