Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 17hós lányom napok óta nem...

17hós lányom napok óta nem engedi meg hogy fogat mossuk. Mit tehetnék ez ügybe? Ez a pár nap is árt a fogainak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is előfordult ilyen időszak. (most 22 hós)Lehet egy új fogkefe, vagy más ízű fogkrém segít; de ha nem az sem tragédia. Én egy ideig ráhagytam, ha nem volt kedve hozzá, de mindig hozzákezdtünk, hogy érezze a rendszerességet. Azért 2-3 naponta " megerőszakoltam", hogy ne fajuljanak el a dolgok. Aztán 1-2 hét múlva újra megengedte. Ha nagyon nem akarja, akkor itass vele vizet este és ne adj túl ragacsos, cukros ételeket. Vagy pl egyen almát. Az a lényeg, hogy teljesen ne menjen el a kedve a fogmosástól.
2009. márc. 17. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiamat 2 éves koráig nem lehetett rávenni a fogmosásra, sehogy, elszaladt, ordított. Aztán egyszer csak érdekelte és azóta minden este mossuk/mossa és ő mondja h szeretné. Ha erőlteted csak a kedve megy el. Nem fog ilyen hamar elromlani a foga az biztos.
2009. márc. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!