Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi vált be nálatok horzsolásra...

Mi vált be nálatok horzsolásra? (2 éves)

Figyelt kérdés
Bepanthen plus vagy curiosa? Esetleg más?
2011. máj. 29. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

horzsolásra én nem tettem semmit. Kapott rá gyógyipuszit.

Annak az a legjobb, ha szépen leszárad.

2011. máj. 29. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Stop táblát neki, hátha kitiltják!!!

Kérdésre : Horzsolásra mikor picit vérzik és kint történt az udvaron vagy az utcán akkor azért Betadinnal áttörlöm és annyi. Este lefekvéskor meg megy rá kicsi Sudocrem és másnapra már jó is.Azért teszek fertőtlenítőt, mert van kutyánk, macskánk. :D

2011. máj. 29. 12:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy ezeket nem tiltják ki, csak az én kérdésembe tudnak kötözködni. Máskor volt egy csávó, aki rengeteg minősíthetetlen hozzászólást írt, és azt is csak hosszú idő után tudtuk kizárni. De regisztrál más néven, vagy akármi. Valószínűleg középiskolás, aki ahelyett, hogy a borsólevest kanalazná, aztán meg ülne neki tanulni, ilyeneket írogat. Az én gyerekem lenne, megnézhetné magát, meg hogy mikor netezik legközelebb.
2011. máj. 29. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Horzsolásra semmi, ha piszkos akkor leöblítem tiszta vízzel, aztán elmúlik magától.
2011. máj. 29. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
lányok!nem értem mi rosszat írt az 1.?de komolyan?
2011. máj. 29. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
nem én írtam rosszat, (első vagyok) hanem gondolom volt utánam egy törölt hozzászólás
2011. máj. 29. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze, a törölt, de nem idézném. Örülök, hogy nem láttál még ilyet itt, én igen :(
2011. máj. 29. 15:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Horzsolásra semmi.
2011. máj. 29. 16:43
 9/9 anonim válasza:
neugramormon, bár az első sorban égési sérülésekre jó.
2011. jún. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!