Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pici, pattanás-szerű pöttyök...

Pici, pattanás-szerű pöttyök a hason mitől lehetnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 09:01
 1/4 kisnita ***** válasza:

Lehet, hogy a melegtől van. Kapott mostanában új ételt esetleg olyat ami allergizálhat? Váltottál mosószert vagy öblítőt mert attól is lehet? Mennyi idős? Milyen pelenkát hord?

Ilyen melegben nem jó az eldobható pelenka mert nem szellőzik a bőre. Hagyd pelus nélkül had szellőzzön. Ha nem múlik el pár napon belül vagy több lesz akkor vidd el orvoshoz.

2011. máj. 29. 09:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Kutyafáját, lehet, hogy az epertől van... :S

14 hónapos, tegnap és tegnapelőtt evett először epret, de meghámoztam neki, mag nélkül adtam. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy maradt rajta egy-két darab mag.

Tényleg lehet az is, hogy a melegtől van. Mosószer vagy öblítőt nem váltottam.

Remélem, elmúlik és nem kell orvoshoz mennünk. Köszi még egyszer!

2011. máj. 29. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, én "A doktor néni könyvéből" úgy tudom, hogy az apró magvas gyümölcsöknek, beleértve egyébként a kivit is, minden része erősen allergizál, tehát ha mag nélkül adod, az sem jobb.
2011. máj. 29. 13:45
 4/4 kisnita ***** válasza:
Akkor vagy az eper vagy a meleg a ludas. Az én fiamat is kiütötte az eper, ő 11 hónaposan kapott először (joghurtban) neki az arcán voltak pöttyök és 4 nap alatt jött helyre. Figyelgesd, hogy terjed e neki és ha látod, hogy több pötty lett mint volt akkor egyből vidd dokihoz. Jobbulást!
2011. máj. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!