Mi a véleményetek a Deichmannban kapható Bobbi-Shoes szandikról?
Én is azt vettem, szerintem semmi gond vele. Egyébként a nagyobb gyerekem siesta és elefanten cipőkben szandákban nőtt fel és mégis iszonyú lúdtalpa és bokasüllyedése van.
Szóval én ezek után a kicsinek nem veszem a méregdrága cipőket hanem olyat veszek aminek jó az anyaga és kényelmes.
Végül nem vettem , hanem 2500 ft-tal drágábban sokkal jobb minőségűt a Brendonban.
Egyrést ne votl jó szín, ami meg lányos, az annyira bazári.
A Barenschuhe márkát is néztem a Deichmannabn, de 25-ös mérteben nem volt az a szandál ,ait kinéztam, 24-ig van.
nekünk kimodndottan utcára kellet, otthonm meíztláb vagy habklumpában van
26 hós lány
Az elsőlépés cipők után csak Bobbikat vettem és nem lett baja a lábuknak. Dokinéni szerint szépen alakul a talpa a nagyobbnak is, nincs lúdtalpa, bokasüllyedése, egészséges a talpa.
Ja, a picinek vettem egyszerdrága elefantent, de menni sem tudott benne, folyton elesett. A kölcsönkapott siestával is ez történt, így 1 napi használat után elpasszoltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!