Milyen iskolatáskát vegyünk keresztfiamnak, aki szptemberben lesz elsős?
Figyelt kérdés
konkrét képeket árakat várok, honnan érdmes és milyen fajtát.anyuka nem akar kockatáskát amit az elsősőknek sktak.2011. máj. 27. 15:15
1/6 anonim válasza:
Konkrétumokat nem tudok,csak azt,hogy külföldön terjedőben van a gurulós változat,mert rájöttek,hogy a kicsiknek rengeteg cuccuk van és kevés iskolában lehet otthagyni.Ami nekem nagyon tetszett,az a kicsiknek kitalált olyan merev gurulós bőrönd,ami valamilyen állatformájú,és rá is lehet ülni,kibírja a gyerekek súlyát.Ez reptéri kézipoggyász méretű darab.
2/6 anonim válasza:
Amikor a keresztlányunk elsőbe ment, adtunk pénzt az apjának, hogy menjenek el vásárolni és válassza ki a kislány, hogy milyen táskát szeretne.
3/6 A kérdező kommentje:
a gurulós jó ötlet csK Ő NEM TUNÁ HASZNÁLNI, MERT MIHELYT Vge a sulinak rögtön hozza busz, ughogy az felesleges. szülöknek nem aunk pénzt mert akkor megvennék a leggagibbat és a többi elmenne a semmire. vagy még szart se venének.
2011. máj. 27. 15:40
4/6 anonim válasza:
Ha megoldható vidd el magaddal a kisfiút és válasszon ő amelyik tetszik neki.
5/6 anonim válasza:
Hátizsákot semmi képpen, azt tte tönkre a hátam. Ha választani kell, kinézetben én ezt pártolom
Jobban eloszlik a súly, mert fektetve kell a könyvet-füzetet belepakolni, nem mint csak belevágni a hátizsákba. Bár ha a busz hozza-viszi, ő is válszhat, mert nem nagyon kell cipelnie.
6/6 anonim válasza:
Hát pedig ez sajnos nem a divatról szól hanem a gyerek egészsége a tét.Nekem sem tetszik a kocka táska de lányomnak másodikas koráig az volt .Hátizsákot én sem ajánlom, szerintem személyesen vegyétek meg de a kisfiú is lássa.Fel kell neki probálni mert van 2 méret a táskákból,legallábbis a Budmilnál.Jók még a Herlitz táskák is.Ezeknek az áre 6000ft_12000ig.De lehet a csillagos ég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!