Mi a véleményetek a teljesen műanyag papucs-szandikról?
Semmiképp nem vennék.
Barátnőm kislánya hordta egy szezont tavaly nyáron, azóta állandóan ortopédiára járnak, mert elég csámpásan megy a kislány. Előtte semmi gond nem volt.
Mi csak a kertbe hordunk ilyet, mert tényleg elég praktikus, könnyen tisztítható, viszont szerintem förtelmesen undorítóan néz ki és nem értem miért veszik fel utcára is az emberek.
Ráadásul az eredeti 10e körül van, hát gratulálok annak, aki annyiért megveszi és utána nagy büszkén azt hordja.
Ez kb. ugyanaz a kategória számomra, mint a gumicsizma száraz időben, főleg ha magassarkú... :)
Nem vagyok mintaanyuka.
Nincs penzem 10 ezer forintos gyermekcipore gyermekenkent es szezononkent minimum 2-2 parra, foleg nem arra, hogy meg bent is ilyet adjak rajuk.
Ettol fuggetlenul en bentre biztosan nem adnam ra ezt a fajta papucsot (vagy minek nevezzem). Es azert nem, mert szerintem egyaltalan nem praktikus. Nem annyira hajlekony, nem annyira vekony, mint kellene. Sokkal szelesebb a labfejnel mint egy konnyu vekony/hajlekony talpu szovet felsoreszu mamusznak. Ezert nekem nem tetszik.
De felolem tenyleg mindenki azt ad a sajat gyermekere amit jonak lat, en csak a velemenyemet irom le, ez nem kritika.
Ahol esetleg raadnam: vizparton, jatszoteren homokozashoz.
Mashol nem latom praktikusnak.
Egyebkent optimalis megoldas meg mindig a mezitlab, ahol megoldhato. Nalunk peldaul a kert egyenletes gyep, figyelunk ra, hogy ne legyen szilank, tiszta legyen mindig. A nagyszulok udvara vastag homok. Ezeken a helyeken az en gyermekeim jo idoben mezitlab vannak, sot, en is. Sem papucs, sem mamusz, sem szandal, semmi nem kell.
A jatszoteren a homokozoban is lehuzom a cipojuket ha jo az ido.
Azért van a pánt hátul,hogy ne essen le,és nem okoz balesetet.
Az én lányom tavaly másfél évesen is hordta,idén is,és nem csámpás tőle.
Nem izzad bele a lába,mivel jó szellös,nyüheti a kismotorral,nem lukad ki,és iszonyú könnyű kitakarítani.szerintem vegyél nyugodtan.
huh de megoszlanak a vélemények.Na igen egyik része hogy x idős korig ilyenmeg olyan cipő kell a gyerek lábára(én is megveszem)de pl. a nővéremék nem állnak olyan jól anyagilag és sajnos csak a kínai meg a piacos cipőket veheti meg.Az ő gyermekének sincs semmi baja a lábának holott életébe nem hordott a gyerek Siesta meg hasonló cipőket amiket pl az én gyerekemnek megveszek.
Hát nem tudom most mi legyen,de szerintem veszek egyet nekünk is a kertbe aztán meglátom hogy alakul a kis lába.
Kedves kérdező, utolsó kommentedre reagálok. Keresztfiam is ugyanilyen okokból olcsóbb cipőket szokott hordani, hétéves korára lúdtalpa lett, most már kénytelenek megvenni a drágát, és kérdés, rendbejön-e a lábikója.
Unokaöcsémnek mindig az állati divatos, márkás, de nem egészséges sortcipőket vették (bokát nem tartja, nem is ér bokáig), négyéves, szintén lúdtalpas, de nagyon.
Ha az anyagi kényszer rá nem szorítja az embert, ne kockáztassuk a gyerekek lábának az egészségét. Főleg ne azért, mert könnyebb a gumiklumpát pucolni, vagy mert olyan cuki. Legyünk már felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!