Szerinted utalnak holnap GYEd-et, vagy még korai!?
Majd 1 hét múlva.
Nekem munkhely utalta a gyed-et és most a gyes-t. legkorábban 2. munkanapon van számlámon.
A MÁK sem hiszem, hogy 1 héttel előbb utalna.
Holnap még csak május van. Azt hittem, hogy ezek a kérdések majd csak hétfőn kezdenek el szállingózni:
Mikor lesz CSaládi?
Mikor lesz GYES?
Hozta már a postás nálatok?
Kinek van már rajta a számláján?
Ha hétvégére esik 1je, akkor már szombat/vasárnap megérkezik a pénz? vagy előtte pénteken?
Na ennyire nem kell értetlennek lenni. Minden hónap első munkanapján utalnak, másnap van a számlán. Ez most június elseje, ami keddre esik, tehát szerdán lesz leghamarabb!
Korai!
A héten még május van! Sőt, még jövő hét elején is május lesz.
Ha a munkahelyed utal, akkor legkorábban másodikán lesz a számlán.
Nekem is mindig furcsák voltak ezeket a kérdések.
Én sosem kérdeztem meg mert már jó pár hónapja kapom a gyedet.Most kapom majd az utolsó fél havi gyedem.És minden hó 8.kán utalták nekem.Már most fogok gyest kapni de még nem tudom mikor.Egyenlőre még határozatot sem kaptam a MÁKtól.
Ha a céged utal, akkor miért itt kérdezősködsz?
Mi honnan tudjuk, hogy a te céged ilyen előre utal?
Őket kéne kérdezgetni, nem itt elkezdeni a lavinát, amivel már mindenkinek tele a csupra. Én is várom a gyedet, cspt, de már az első alkalomkor megjegyeztem, hogy minden hónap első munkanapján utalnak. Már a 4.éve így kapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!