Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, tudtok ajánlani jó...

Anyukák, tudtok ajánlani jó asztalost Budapesten?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak szeretnénk egy ágyat készíttetni a rácsos kiságy helyett, de nem ismerünk jó (és ha lehet olcsó) asztalost.
2011. máj. 26. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

bármilyen jó az asztalos akkor is többe fog kerülni az ágy mint ha veszel neki egyet

még akkor is ha csak anyagköltséget számol

nézz körül hátha van oylan ami tetszik és árban is jó

pl ikea, kika, rs stb.....

2011. máj. 26. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Megvan, hogy milyet szeretnénk, pontosan, csak az a baj, hogy amit lehet kapni, annak van lábvége, és az nekünk nem kell. Meg nem kell olyan hosszú ágy sem, szóval a meglévő bútorok egyfajták, és ugyanolyan ágyat szeretnénk, ha lehet.
2011. máj. 26. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom asztalos, szerintem az egyik legjobb, őt szívesen ajánlom :)

Viszont igaza van az 1. válaszolónak, egy nagyáruházban olcsóbban tudtok venni ágyat.

A nagyfiaméhoz csak az anyag került annyiba, mint amennyi máshol egy komplett ágy.

Viszont ez tutira minőségi és olyan, amilyet akartunk.

2011. máj. 26. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kisebbet szretétek, nekem személy szerint az ugrott be, mikor oldala van, hogy ne essen le, lehet egyszerűbb lenni venni egyet használtan, három év alatt kinövi, annyira felesleges csiáltatni, vagy ha ez nem léyeg, szerintem nyugodtan vegyetek neki nagy ágyat, azt legalább nem növi ki.
2011. jún. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!