Voltunk fogorvosnál. Mit jelent az hogy legközelebb mikor megyünk, kanalazi fog a dokinéni?
Figyelt kérdés
Fúrás helyett pl?2011. máj. 25. 17:21
1/3 anonim válasza:
Ha el van fertőződve az ínye,akkor elérzéstelenítik az ínyt és ilyen speciális kanalakkal eltávolítják az elfertőződött ínyszövetet.
2/3 anonim válasza:
ha csak azért voltatok, hoyg ismerkedjen, akkor szerintem csak annyit, hogy legközelebb már bele fog nyúlni a kis tükrős kanállal és megnézni a fogakat.
Ha valami gond miatt oltatok, akkor nem tudom mit jelenthet. Nem vagy olyan viszonyban a doktornénivel, hogy ezt akkor ott meg tudtad volna kérdezni?
3/3 A kérdező kommentje:
kislányom 3 éves és sok szuvas foga van.nem is akarta kinyitni a száját a dokinéninek. Jövő héten megyünk vissza, erre mondta, hogy kanalazunk. Hirtelen én csak arra kérdeztem rá, hogy nem fúrja-e.Azt mondta nem, csak kanalaz.Azóta már én is bánom,hogy nem kérdeztem meg pontosabban.
2011. máj. 27. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!