Fülgyulladás láz és nátha nélkül?
Délelőtt szólt a 2 és fél éves lányom, hogy "csíp a nyaka". Kívülről semmi sem látszik, belül pedig nem fáj a torka.
Csak ölben van el, a fejét a vállamra hajtja. Ágyban fekve szintén semmi gond. De ha felemeli a fejét, vagy a másik oldalára feküdne, akkor keservesen sír és most már a füle előtt fogja.
Ha gyulladása lenne, akkor kísérné láz vagy nátha is? Mert egyébként semmi baja, nagyon jó kedvű, étvágya is van.
Vagy csak huzatot kapott volna?
Lehetséges! A fiamnak is így voltak a fülgyulladásai. Csak azt vettem észre, hogy állandóan piszkálta, bár ő nyűgös is volt olyankor. 9 hónapos korában volt először és 5 éves koráig tartott, akkor vették ki az orrmanduláját. Addig évente többször is előfordult, nátha után 1-2 héttel láz nélkül volt középfülgyulladása.
Hallójárat gyulladás pedig valamilyen fertőzéstől (strand/uszoda után jellemző lehet) lehet, szintén láz és nátha nélkül. Más a két fülgyulladás kezelése (én küzdök állandó külső hallójárat gyulladással) ezért érdemes fülészt vagy gyerekdokit felkeresni.
Köszi a válaszokat! Most elaludt végre a cseresznyemagpárnán, remélem mire felkel jobban lesz. Arra gondoltam, hogy lehet csak huzatot kapott.
A gyerekdokink a fülfájással nem foglalkozik, rögtön a fülészetre küld... A férjem 5 után jön haza, tehát már csak ügyelet lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!