Kiderült már, hogy felvették e a gyerkőcöt bölcsődébe?
És ha igen, hol laktok, mennyi idős a gyerek, ééééés... felvették? :)
Nekünk június 10-ig derül ki, de már nem győzünk várni :( 27 hónapos.
Én is stresszelek már 2 hete,mert azt mondták,máj. 20.-ig kiértesitenek mindenkit.Ehhez képest,még mindig nem kaptunk papirt és már ideges v.ok,mindennap a postaládát figyelem,mert megyek vissza dolgozni és kell a hely nekünk is a bölcsiben.Azon gondolkoztam már,felhivom a bölcsit,mi a helyzet.Tegnap a párom érdeklődőtt a központi bölcsiben,ahova le kellett adni a jelentkezést és állitólag 3-szoros túljelentkezés van.:(Ismeri a központi bölcsi vezetőjét,mondta neki,melyik bölcsődébe jelentkeztünk és a lányunkat biztos felveszik,mert szólt az érdekében.Végleges döntések állitólag még nem születtek a felvételekkel kapcs.-ban,a kiértesitések is ezért késnek.Tavaly a fiam miatt izgultam,felvegyék az oviba,most meg a lányom miatt izgulok.
Egyébként 2 éves elmúlt februárban,szeptemberben kezdi a bölcsit,arra 2,5 éves lesz már.
1 zalai anyuka
26 hónapos lányom.
Már 1 évesen elmentünk, rá pár hétre kiderült, hogy felvették.
Először úgy volt 2 éves korától fog járni, de aztán úgy döntöttem, hogy csak szeptemberben megy, akkor lesz 2,5 éves.
előző
Az kimaradt. hogy budapestiek(kispestiek) vagyunk.
Veszprém.
1 hónapos korában iratkoztunk fel a várólistára. :) Idén áprilisban kaptuk meg a papírokat, hogy bekerült. 2 éves lesz 5-én. Augusztus 1-től vették fel a nyári szünet miatt.
A barátnőm most áprilisban jelentkezett a mienkkel egyidős a kicsije és nem került be, itt sokat kell várni.
Tavaly szeptemberben jelentkeztünk, akkor volt a fiam 11 hónapos.
Márciusban telefonáltak, hogy felvették, mehet októberben.
Kispestiek vagyunk.
Érd
Ma tudtam meg,h hely hiány miatt nem vették fel a Kisfiamat, most 21hós. Áprilisban adtam be a papírokat, most magánbölcsit keresek, mert sajna októberben vissza kell mennem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!