Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiderült már, hogy felvették...

Kiderült már, hogy felvették e a gyerkőcöt bölcsődébe?

Figyelt kérdés

És ha igen, hol laktok, mennyi idős a gyerek, ééééés... felvették? :)

Nekünk június 10-ig derül ki, de már nem győzünk várni :( 27 hónapos.

2011. máj. 19. 00:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Oda is van felvételi? o.O
2011. máj. 19. 02:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is várom a papírt, de még nem jött. Nekünk azt mondták, május vége - június eleje, addigra lesz meg az összesítés, hogy a várakozási listáról hányan férnek be az induló csoportba. Tűkön ülök én is (20 hónapos lesz most kisfiam, szeptemberben 2 éves, akkor kezdené).
2011. máj. 19. 07:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is stresszelek már 2 hete,mert azt mondták,máj. 20.-ig kiértesitenek mindenkit.Ehhez képest,még mindig nem kaptunk papirt és már ideges v.ok,mindennap a postaládát figyelem,mert megyek vissza dolgozni és kell a hely nekünk is a bölcsiben.Azon gondolkoztam már,felhivom a bölcsit,mi a helyzet.Tegnap a párom érdeklődőtt a központi bölcsiben,ahova le kellett adni a jelentkezést és állitólag 3-szoros túljelentkezés van.:(Ismeri a központi bölcsi vezetőjét,mondta neki,melyik bölcsődébe jelentkeztünk és a lányunkat biztos felveszik,mert szólt az érdekében.Végleges döntések állitólag még nem születtek a felvételekkel kapcs.-ban,a kiértesitések is ezért késnek.Tavaly a fiam miatt izgultam,felvegyék az oviba,most meg a lányom miatt izgulok.

Egyébként 2 éves elmúlt februárban,szeptemberben kezdi a bölcsit,arra 2,5 éves lesz már.

1 zalai anyuka

2011. máj. 19. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:

26 hónapos lányom.

Már 1 évesen elmentünk, rá pár hétre kiderült, hogy felvették.

Először úgy volt 2 éves korától fog járni, de aztán úgy döntöttem, hogy csak szeptemberben megy, akkor lesz 2,5 éves.

2011. máj. 19. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:

előző

Az kimaradt. hogy budapestiek(kispestiek) vagyunk.

2011. máj. 19. 08:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Veszprém.

1 hónapos korában iratkoztunk fel a várólistára. :) Idén áprilisban kaptuk meg a papírokat, hogy bekerült. 2 éves lesz 5-én. Augusztus 1-től vették fel a nyári szünet miatt.

A barátnőm most áprilisban jelentkezett a mienkkel egyidős a kicsije és nem került be, itt sokat kell várni.

2011. máj. 19. 09:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Hát akkor nemcsak én vagyok ilyen izgulós :) Nekünk ugye már majdnem 3 éves lesz (lenne) mire kezdi, tiszta idegbeteg vagyok már napok óta, hogy mi lesz... Kéne már dolgoznom lassan újra :(( (nem mintha annyira vágynék, de muszáj). Köszi mindenkinek!!! :)
2011. máj. 19. 10:07
 8/12 A kérdező kommentje:
1. bizony, már a bölcsődébe is van felvételi, és meg is válaogatják, (szűrik) hogy kiket vesznek fel. Tiszta vicc, nem?
2011. máj. 19. 10:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Tavaly szeptemberben jelentkeztünk, akkor volt a fiam 11 hónapos.

Márciusban telefonáltak, hogy felvették, mehet októberben.

Kispestiek vagyunk.

2011. máj. 19. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Érd

Ma tudtam meg,h hely hiány miatt nem vették fel a Kisfiamat, most 21hós. Áprilisban adtam be a papírokat, most magánbölcsit keresek, mert sajna októberben vissza kell mennem dolgozni.

2011. máj. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!