Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereknek éjszakára...

2 éves gyereknek éjszakára milyen extra nedvszívó pelust ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kisfiam reggel mindig az átázott pelusra kel, este elég sokat iszik (ehhez ragaszkodik), milyen pelenkát vegyek neki? 13 kilós. Jelentleg a dm-est használjuk, nappal szupi, de éjjel... Eddig liberot használtunk, de egy ideje az sem volt túl jó, a pampers meg olyan vékonyka... Nincs valami ötletetek?
2011. máj. 14. 07:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én éjjelre mindig megkötős pelenkavédőt adtam rá így nem volt pisis a ruhája.Nekem nagyon bevált.A tescóba vettem annó 5 db volt a csomagba és párszáz forint.Szóval nem drága.
2011. máj. 14. 17:56
 12/14 kisnita ***** válasza:

Szia!

Első vagyok. Van olyan textil pelenka ami egybe varrt úgy nevezett all in one vagy aio kb 2000 Ft körül van darabja. Erre elvileg nem kell külön "külső" mert az anyag amiből a külseje van vízhatlan. Én egyet vettem csak kipróbálásra, de nekünk full átázott az egész pedig az előírás szerint mostam és szárítottam. :S Szóval én erre is adok plusz egy külsőt. Mondjuk ez nem volt olyan márkás lehet azért ilyen... A külső az más néven pelenkázó nadrág. Ilyen: [link]

Ez kb 6-700 Ft. Nekünk ilyenből van 5 db

De gumibugyit is adhatsz rá vagy készülnek gyapjúból is külsők azokat be kell vonni lanolinnal, hogy vízhatlanok legyenek, saját magad is meg tudod otthon csinálni, de van olyan is amit eleve úgy árulnak, hogy lanolinozva van, azt már csak rá kell adni.

Az aio-hoz általában van 1 db betét is. Betétből is van több fajta, 2-3-4 rétegű, pamut, frottír és kókusz is. Lehet válogatni :)

Én varrtam pamut anyagból betéteket és azokat teszem bele a textil pelusba.

Van itt néhány videó nézd meg. Ez az aio és a mosása: http://www.youtube.com/watch?v=kqDg8dUhBjI

Így hajtom meg a textil pelenkát(tetra pelenka vagy pamut anyag): http://www.youtube.com/watch?v=NMUJJEZ6HCk&feature=related És erre kell rá adni azt a külsőt amit először linkeltem.

Lehet kapni külön belsőt és külön külsőt is, a belső helyett van a textil pelenka amit meghajtasz. Éjjelre két vastagabb betétet használunk. Úgy is lehet, hogy egy vastag és egy vékony, a vékonyabbat félbe hajtva fiúknak előre, lányoknak hátra és úgy adod rá a textil pelust meg a külsőt.

Lanolinozás: http://www.youtube.com/watch?v=5hInf9g96KQ

2011. máj. 14. 19:33
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom amiket írtatok...
2011. máj. 15. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 2 éves és mi a happy bella 5-ös pelust használjuk már 9 hónapja és soha semmi baleset nem volt ezzel a pelussal nekünk.Az én fiam is 13 kiló,én csak ezt a pelust használom fiamnál.
2011. máj. 15. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!