Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első vérvétel 3 éves gyereknél...

Első vérvétel 3 éves gyereknél, hogyan zajlott?

Figyelt kérdés

Megviselte?

Előre félek, hogyan fog reagálni, amúgy is akaratos kisfiam...

2011. máj. 10. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én fiamat féléves korától kb. 3 éves koráig félévente vittük.

Öledbe veszed, kezét lefogod, nővér a vért leveszi, kész.

Vagy fel sem tűnik majd neki, vagy üvölt egy darabig, te meg majd megvigasztalod. Nem kell parázni, főleg túlparázni!

2011. máj. 10. 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát,ha akaratos,akkor valószínű rosszul viseli majd. De Te próbálj akkor is higgadt maradni,mond meg Neki,ha ügyes lesz,akkor kap valamit.-ez lehet joghurt,jégkrém,rágcsálni való,nem kell nagy dolgot ígérni. Ha nem lesz nyűg-nélküli a vérvétel,akkor is add meg neki,amit ígértél!

Nálunk 3,5 éves kislányunknak (sík nyugalom a gyerek,mintha Buddha leszármazottja lenne.) volt vérvétele,a kórház gyermekosztályán. Lefektették,és levették a vért. Közben a néni beszélt hozzá,én is nyugtatgattam,de végül én sírtam el magam,mert a kislánynak csak görbült le a szája,de nem sírt..olyan ügyes volt... Igen,ezen képes voltam pityeregni.

Hogy másodjára hogy viselte,azt nem tudom,akkor Apa vitte,akkor szegénykémet 2x szúrták,mert nem jött a vére..

Sok erőt kívánok,hogy kibírjátok mind a 2-en!

2011. máj. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!