Első vérvétel 3 éves gyereknél, hogyan zajlott?
Megviselte?
Előre félek, hogyan fog reagálni, amúgy is akaratos kisfiam...
Az én fiamat féléves korától kb. 3 éves koráig félévente vittük.
Öledbe veszed, kezét lefogod, nővér a vért leveszi, kész.
Vagy fel sem tűnik majd neki, vagy üvölt egy darabig, te meg majd megvigasztalod. Nem kell parázni, főleg túlparázni!
Hát,ha akaratos,akkor valószínű rosszul viseli majd. De Te próbálj akkor is higgadt maradni,mond meg Neki,ha ügyes lesz,akkor kap valamit.-ez lehet joghurt,jégkrém,rágcsálni való,nem kell nagy dolgot ígérni. Ha nem lesz nyűg-nélküli a vérvétel,akkor is add meg neki,amit ígértél!
Nálunk 3,5 éves kislányunknak (sík nyugalom a gyerek,mintha Buddha leszármazottja lenne.) volt vérvétele,a kórház gyermekosztályán. Lefektették,és levették a vért. Közben a néni beszélt hozzá,én is nyugtatgattam,de végül én sírtam el magam,mert a kislánynak csak görbült le a szája,de nem sírt..olyan ügyes volt... Igen,ezen képes voltam pityeregni.
Hogy másodjára hogy viselte,azt nem tudom,akkor Apa vitte,akkor szegénykémet 2x szúrták,mert nem jött a vére..
Sok erőt kívánok,hogy kibírjátok mind a 2-en!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!