Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan alszik el a nagyobb...

Hogyan alszik el a nagyobb gyerkőctől a csecsemő babád?

Figyelt kérdés
3 éves és 3 hetes fiaim vannak, azt hittem a baba nem fogja hagyni éjjel nagyot aludni, de fordítva: éjjel alszanak hálistennek, de nappal a nagy fiam játszása ébren tartja a picit illetve mindig felveri. Nem direkt, csak egyszerűen a játszása közben ahogy dumál meg pakolászik, az zavarja a mütyűrt. Pedig nem is hangos, nem tudom mit csináljak! Egy szobában vannak.
2011. máj. 10. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
A pici hozzá fog szokni, hidd el!Az én kisfiam is hozzászokott a zajokhoz, picike lakásban lakunk, nem tudtam totál csönet csinálni mikor aludt, volt hogy porszívóztam mellette:)
2011. máj. 10. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én kicsijeim békésen aludtak,míg a nagyok indiánüvöltéssel rohangásztak a lakásban és kb 10 szomszédgyerek dübörgött.

nagyon hamar megszokják.jobb is,ha nem csendben alszanak, később se fognak minden zajra felkelni.

2011. máj. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!