Mit csináljak hogy ne bolonduljak meg a 2 éves lányom hisztijétől és szót nem fogadásától?
A hisztire egy bevált módszert tudok, próbáld ki, hátha nálatok is megy: tudatni kell vele, hogy amikor hisztizik, akkor láthatatlanná válik. Nem látod, nem hallod.
Nálunk bevált.
Nálunk 2 évesen történt meg először, hogy a szobájába vittem, és rácsuktam az ajtót hiszti közben. Persze mondtam neki, hogy kijöhet, ha abbahagyta. Először nem értette meg (amúgy folyékonyan beszélt már 2 évesen), kijött, ordítva. Kézenfogva visszavezettem... Aztán kb. 5 percig üvöltött, majd egyre csendesebb let.. és végül kijött, szipogva.
Most 2,5 éves, kb. 3-4-szer "játszottuk" el vele ezt a szobába kísérést. Mostanában elég a kérdés: "mész a szobádba?" :)
Utcán nem tudom, mit csinálnék, ott eddig még nem volt hiszti hálistennek, mert el tudom terelni a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!