Az apuka hogy viselkedik a fiával ha hazajön a egy fárasztó munkából vagy csak álltalában?
Ha nem hallgat a gyerek a szép szóra kiabál az apa!! (Jó néha nem viselkdik, séta közbe.)Hiába sokszor rászolok hogy hagyd már , csak beszélget nem is csinált semmit,de nem hallja a tv-t... Vagy ha hisztis, nem bírja az apa és kiabál hogy fogd már be a szád..... mit lehet ezzel kezdeni? Nagyon ideges vagyok , mert olykor azt mondják hogy megvédem a gyereket, persze hisz csak gyerek és fáradt vagy fáj valamilye. Tegnap nyügös volt a fiam, és az apja kiabált, persze ő annál jobban csinálja ha hangos az apja, erre szoltam hogy muszály így beszélni a gyerekkel ? Erre muszály mindig szolnom? Mért lesz enyire ideges talán az élet megviselte mert elég sok minden történt velünk, az idegei? Valamikor meg olyan jól elvannak.:(
Bocsi ha kicsit értelmetlen.
Meg kell apának is értenie, hogy sajnos a babák sírással is kommunikálnak. Elhiszem, hogy fáradt, de akkor is ezt el kell sajnos fogadni. Meg kell gyorsan szüntetni az okot amiért sír (és ha ez a tv hangja éjjel, akkor sajnos azt kell megszüntetni). Ha hisztizik a gyerek (vagyis nem sír hanem konkrétan hisziből üvölt) akkor meg a gyerekkel kell kezdeni valamit, hogy leszokjon a hisztiről. Ez nehezebb mert ez azt jelenti, hogy sírni, üvölteni kell hagyni, és semmiképp sem kaphatja meg amit akar (ez hisztire vonatkozik, mielőtt mindenki rám támadna). Ez 1-3 nap szóval azt ki kell sajnos bírni valahogy, de utána leáll a hisztiről.
Nem tudom pontosan mi a helyzet, szóval csak így látatlanba ezt tudom tanácsolni.
Hát ha az anyját választja a saját családja helyett....erre nem is mondok semmit. Inkább legyetek ketten a gyerekkel, mint egy ilyen idegbeteg környezetben, ráadásul erre ha rámegy a házasságotok, az a hangulat sem jó a kicsinek..
Nem értem az ilyen "apákat", az én férjem ha hazajön, rohan a gyerekeihez mert hiányoznak neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!