Júniusban 3 éves kisfiam a napokban folyton hisztisen ébred, nincs jó kedve. Más is tapasztalta ezt?
Figyelt kérdés
Korábban is kel fel, mint eddig.Mitől lehet?2011. máj. 8. 09:26
1/3 anonim válasza:
kérdezd meg tőle? ...lehet hogy csak rosszul alszik,rosszat álmodik...
2/3 kisnita válasza:
Nem lehet, hogy érzékeny az időváltozásra? Mert az én fiam meg szokta érezni ha front jön, sokkal nyűgösebb és este sírva ébred néha. 8 körül elalszik és olyan 10-11 körül néha fel szokott ébredni, de hamar meg is nyugszik és átalussza az éjszakát. Teliholdkor is nyugtalanabb. Most, hogy ilyen nyálkás idő van tiszta hisztigép, semmi nem jó neki. Mindenre ráun 2 perc után. Ilyen időben nem lehet kivinni pedig nagyon szeret kint lenni :S 21 hónapos múlt, nem tudja még elmondani, hogy mi baja van mért nyűgös, de gondolom, hogy az idő végett ilyen mert kiskorától kezdve érzékeny az időváltozásra.
3/3 anonim válasza:
Egy 3 éves szerintem is meg tudja már mondani, mitől nincs jókedve. Egyébként az én 15 hónapos lányom legtöbb ébredése ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!