Mikor vettétek észre először, hogy kisfiú babátoknak merevedése van? (a baba mennyi idős korában? )
21 hónapos a kisfiam, a napokban volt kint a védőnő, és kérdezte, hogy észrevettem -e már a merevedést?
Hát én nem vettem észre. Azt mondta főleg reggel van, de reggel sokáig van pizsiben a kisfiam, mert nem engedi magát átöltöztetni egy darabig, így közvetlenül ébredés után még nem figyeltem meg neki.
De egyébként nem vettem észre, és most egy kicsit idegesít a dolog, hogy nincs e vmi baj.
A fütyije nagyon le van tapadva, egyáltalán nem lehet felhúzni neki, nem tudom, hogy köze lehet e ehhez.
(hú egy kicsit hülyének érzem magam, ilyen kérdést kiírni, de ez motoszkál az agyamban a védőnő látogatása óta)
Ti mikor vettétek ezt észre először?
köszi a válaszokat!
3 hetes volt napra pontosan.
Emlékszem, mert úgy meglepődtem, zavaromban bepelenkázni is alig tudtam.
Hogy először mikor volt, azt már nem tudom, de elég hamar, főleg mielőtt pisilt, mindig felállt a kis kukaca. 19 hónapos a kisfiam, és mostanában olyan szinten fel szokott állni neki esténként, a fürdetések alkalmával, hogy az valami csuda. :) Apa fürdik vele, és ahogy a fütyijét mossa, kisfiam rendesen élvezkedik.
Napközben pelenkázásnál pedig többször piszkálja magának, és attól is kicsi merevedése szokott lenni.
Még a kh-ban! Meg is lepődtem, a sógornőm mondta hogy az ő fiainak is volt egész kis csecsemőként, de erre nem igazán számítottam...
Mostmár 14 hós, de azóta is napi szinten előfordul, főleg mosakodásnál, pelusozsnál stb. Egyébként is, ha lekerül a pelus, egyből rá is fog, matatja ha csak teheti, élvezkedik... :O
Amúgy neki is eléggé le van tapadva, éppencsak egy pár mm-t lehet mozdítani a bőrön, a doki szerint ez így még nem vészes, továbbr ais csak a napi fürdésnél mozgassam kicsit óvatosan míg engedi, aztán majd kétévesen meglátjuk, hogy fel kell-e tépni. Azt mondta,hogy ő ennél sokkal jobban letapadt kukacot is látott már szépen fellazulni pár hónap alatt. Én ebben reménykedem, nagyon szeretném megkímélni a feltépéstől.
köszi a válaszokat!
lehet hogy nálunk tényleg van valami baj? létezhet ilyen? vagy csak én vagyok ennyire vak?
Pár napos volt, de pisilésnél már lehetett neki látni, hogy megvastagodott, áll neki. Szerintem ezt észre lehet venni kis korban is, hisz elég egyértelmű a változás, még egy pár napos csecsemőnél is.
27 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!