Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem szomorodtok egy egyedül...

Nem szomorodtok egy egyedül mesét néző kisgyerek láttán? ) =

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne szomorkodj. Biztosan jól érzi magát, elmerül a tv-ben. 5 éves már szólna ha unatkozna. Te csak szeresd, a szüleid helyett is ha nem érnek rá.
2011. ápr. 30. 23:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves lehetsz, és mennyire van rálátásod a dolgokra. Ahhoz, hogy ti az öcséddel gondtalanul éljetek, magyarán tiszta házban (főleg, ha nagy), meleg étel kerüljön naponta az asztalotokra, tiszta, vasalt ruhákban járjatok, mindig legyen ennivaló a hűtőben, esetleg ha vannak, akkor a háziállatok is el legyenek látva....nos, ez elég sok időt elvesz egy SZÜLŐ életéből, hogy mindezt megteremtse számotokra. Nővérem 12 éves kora óta segített anyumnak a házimunkába, én akkor voltam 3, a hugom 1 éves. Azért tette, mert így a szüleinknek több ideje juthatott arra, hogy velünk foglalkozzanak. Talán ha te is segítenél a szüleidnek néha, akár elmosogatni, kiteregetni, kivasalni, akkor nekik is több idejük lenne rátok. Mert ahhoz, hogy neked számítógéped, divatos ruhád, kényelmes életed legyen, igen sok mindent meg kell tenniük, nagyon sok idejüket igénybe veszi, főleg, ha mellette még dolgoznak is. Nekem a kisfiam most két éves, mégis fél napokat elvesz az, ha rendbe akarom tenni a lakást, ennivalót szeretnék főzni, ruhát mosni, vasalni, felporszívózni, feltörölni, elmosogatni...stb.stb. Ráadásul én még nem is dolgozom. És igen, ilyenkor, amikor csinálom a dolgom, beteszem neki a kedvenc meséi közül valamelyiket, és nézi, és nem érzek lelkiismeret furdalást, mert jól elvan, én tudom csinálni a dolgom, utána vele tudok lenni, amikor apa hazaér a munkából.
2011. máj. 7. 22:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves Gabika! Köszönöm szépen a kioktatást! 19 éves vagyok, és mégiskolába járok, nálam a tanulás az utolsó, mert előtte teregetek, takarítok, igyekszem mindig az egész lakást rendberakni, sokszor én főzöm meg az ebédet is, hogy anyának ne kelljen vele foglalkozni. És nem járok divatos ruhákba, három éve egyetlenegy ruhát sem vettem magamnakm, akkor is kaptam, általában továbbadott cuccokat hordom, hogy ezzel sem terheljem anyámékat. TVnk nincsen, nem tespedek naphosszat a tv előtt mint a velem egykorúak, akik azon sopánkodbnak, hogy anyukájuk nyaggatja őket, hogy a SAJÁT Szobájukat rakják rendbe. Nos ezek mellett öcsémre is rengetegszer én vigyázok, és mikor már "nem én jövök" mert ugye nem tehetem meg, hogy nem tanulok, muszáj leérettségiznem akkor benyomják a tévé elő.. Úgyhogy tényleg a nullával egyenlő kb. amit foglalkoznak vele... De jobb lenne tájékozódnod ezekről a dolgokról, mielőtt elítélsz valakit...
2011. máj. 7. 22:20
 14/18 anonim ***** válasza:

NIncs tévétek?????????????????

Akkor hol ül a kistesód egész nap a tévé előtt egyedül, anyádék átküldik a szomszédba tévézni? A múltkor még a nappaliban nézett.

2011. máj. 8. 09:53
 15/18 A kérdező kommentje:
DVD lejátszón! De tv az nincsen (számítogép monitorára van rákötve)
2011. máj. 8. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem ítéltelek el, a véleményemet írtam le. :)
2011. máj. 8. 21:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Cska olyan tmadólag írtál röghtön, mintha otthon punnyadó kis hülye lennék, aki a szüleitől várja, hogy kiszolgálják, holott ez egyáltalán nem így van...
2011. máj. 9. 18:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki hogy veszi. Én nem írtam támadó hangnemben, nem az volt a szándékom, ezért kezdtem úgy az elején, hogy nem tudom, mennyire van rálátásod a dolgokra...
2011. máj. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!