A csodák palotája érdekelhet egy 2 éves gyereket? Voltatok már ilyen kicsivel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:33
1/9 anonim válasza:
Semmit sem fogna fel belőle, teljesen fölösleges.
2/9 anonim válasza:
2 évesen nem kicsi még? Szerintem majd 3-4-5 évesen! :)
3/9 anonim válasza:
Két éves semmit sem ért még ebből. Egy 7-8 éves igen. Elviheted, de inkább passzold le a nagyszülőkhöz.
4/9 anonim válasza:
Én kb egy éve voltam utoljára (nosztalgiából :))
Szerintem legkorábban olyan 6 éves korban érdemes elvinni, mivel olyan játékok vannak amiket vagy nem ért vagy nem engedik föl rá, olyan kicsi. Gyakorlatilag egy olyan dolgot sem tudnék mondani ami érdekelhetné.
5/9 anonim válasza:
Amíg a családdal van, addig nem fölösleges :)) Lehet hogy nem érti, hogyan működnek, de szerintem lehet neki is érdekes!
6/9 anonim válasza:
hát attól függ, mert például a nagyobb fiamnak nem ajánlanám, ő most 5 éves és talán most. De a kicsi annyira megy a nagy után és mindent figyel és felfog, amit beszélgetünk a naggyal, hogy kétségem sincs felőle ő jobban élvezné és értené, mint az idősebb.
7/9 A kérdező kommentje:
Mi is vinnénk egy 9 éves gyereket, csak a 2 éves lányom miatt én sem mennék, ezért érdeklődtem. Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 26. 20:15
8/9 anonim válasza:
sok érdekes dolog van ott,egy 2 évest már rengeteg miden érdekel,még ha nem is fogja fel.pont ahogy írtad kérdező,ha amúgy nagyobb gyerek szórakoztatása igazából a cél,vidd el nyugodtan,én legalábbis tuti elvinném.mikor mentek,majd ird meg mennyire érdekelte.
9/9 anonim válasza:
A fiam 1 éves volt mikor ott voltunk.
Nem sok dolgot tudott értékelni, de azért elnézelődött.
A repülőgép szimulátor tetszett neki, meg a kiskocsi, amire ráállítottam és toltam.
Mi nagyon élveztük a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!