Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A csodák palotája érdekelhet...

A csodák palotája érdekelhet egy 2 éves gyereket? Voltatok már ilyen kicsivel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Semmit sem fogna fel belőle, teljesen fölösleges.
2011. ápr. 26. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
2 évesen nem kicsi még? Szerintem majd 3-4-5 évesen! :)
2011. ápr. 26. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Két éves semmit sem ért még ebből. Egy 7-8 éves igen. Elviheted, de inkább passzold le a nagyszülőkhöz.
2011. ápr. 26. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Én kb egy éve voltam utoljára (nosztalgiából :))

Szerintem legkorábban olyan 6 éves korban érdemes elvinni, mivel olyan játékok vannak amiket vagy nem ért vagy nem engedik föl rá, olyan kicsi. Gyakorlatilag egy olyan dolgot sem tudnék mondani ami érdekelhetné.

2011. ápr. 26. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a családdal van, addig nem fölösleges :)) Lehet hogy nem érti, hogyan működnek, de szerintem lehet neki is érdekes!
2011. ápr. 26. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
hát attól függ, mert például a nagyobb fiamnak nem ajánlanám, ő most 5 éves és talán most. De a kicsi annyira megy a nagy után és mindent figyel és felfog, amit beszélgetünk a naggyal, hogy kétségem sincs felőle ő jobban élvezné és értené, mint az idősebb.
2011. ápr. 26. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Mi is vinnénk egy 9 éves gyereket, csak a 2 éves lányom miatt én sem mennék, ezért érdeklődtem. Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 26. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
sok érdekes dolog van ott,egy 2 évest már rengeteg miden érdekel,még ha nem is fogja fel.pont ahogy írtad kérdező,ha amúgy nagyobb gyerek szórakoztatása igazából a cél,vidd el nyugodtan,én legalábbis tuti elvinném.mikor mentek,majd ird meg mennyire érdekelte.
2011. ápr. 26. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 1 éves volt mikor ott voltunk.

Nem sok dolgot tudott értékelni, de azért elnézelődött.

A repülőgép szimulátor tetszett neki, meg a kiskocsi, amire ráállítottam és toltam.

Mi nagyon élveztük a párommal :)

2011. ápr. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!