Mit adjak neki hasmenésre?
Étcsokoládét nem próbáltad?
Szerintem egyébként vidd el orvoshoz, ő majd ír fel valamit, aminek esetleg jó íze van, és akkor beveszi.
Gyógyuljatok mag hamar!
Ca port (patikában kapható) feloldani pici vízzel esetleg keverni hozzá Smectat! Fecskendőből nem próbáltad beadni neki?
De én is azt mondom inkább vidd el orvoshoz és itasd sokat, nehogy kiszáradjon!!!
Orvosnál voltunk,ő mondta a diétát,a smectát,krumpli,banán stb.Étcsokit is probáltam már,nem eszi meg.
A Normaflore-t azt kapja,megissza mert semleges ize van.Már lövésem sincs.Nem nagyon akar enni sem.Ici-picit mindenből.
gyógyszertárban lehet kapni a hipp nek egy hasfogó italát ORS200 a neve, nekem mindig van otthon, ha netán a normaflore nem segítene. felnöttnek is bevállt.
jobbulást
Én Normaflort adtam, a Smecta-t nem itta meg.
Az étcsoki is segített nálunk, meg a ropi!
A ropin csodálkoztam, de azt olvastam róla, hogy olyan anyagok vannak benne ami nagyon jó hasmenésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!