A Köztársaság téri Deák Diák Általános iskola jó iskola?
Régi a kérdés,de hátha valaki még rákeres.
Túlságosan liberális iskola,a gyerekeknek szó szerint mindent lehet: ha nem akar együttműködni órán,nem kell neki, mert ők annyira de annyira megértőek... ám amikor értékelni kell,akkor megvonják a vállukat, hogy hát Józsika nem akart részt venni az órai munkában. "Mit tehetnénk? Nem erőszakolhatjuk meg az akaratát!"
A késéseket nem veszik komolyan, ahogy a hiányzást se. Olyan gyerekeket nevelnek az életre, akik már most azt szokják meg, hogy mindent szabad nekik, de semmit sem muszáj,majd lesz valahogy... Simán megtörtént,hogy a gyerekem szájába papírból gyúrt labdát tömködtek, megdobálták a fejét cipővel és még számos megaláztatás érte. (Tanár soha pont nem látott semmit)
Nem mondom, hogy nem ajánlom senkinek,mert csak a fehér gyerekeket nézik ki, minden más etnikumot befogad az iskola, mert olyan rohadtul elfogadó. De érdekes módon a szorongó gyereket nem fogadják el, nem értik meg, csak nevtanba küldik.Én örülök neki, hogy eljöhettünk onnan.
utolsóval tudok egyetérteni
valamikor, mikor még én ott elkezdtem tanulni jó iskolának volt mondható, ám ez mára megváltozott. MINDENKIT befogadnak, ami már a tanulás rovására megy a legtöbb esetben. sok gyerek kezelhetetlen, nem érdekli őket semmi, nem tisztelnek sem istent sem embert. ha egyszer kipécéznek, akkor soha nem szabadulsz: minden nap verés, uszítás, és verbális zaklatás. ha gyereked lesz, NE VIDD ODA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!