Mibe öltöztetitek sétához/játszótérre menni tudó gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Kislányom van,de bármilyen ötletet szívesen veszek.
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 19. 14:20
1/9 anonim válasza:
hosszú ujjú body, rövid ujjú póló, vékony pulcsi, vastagabb nadrág, zokni, sport cipő, vékony füles sapka. 20hónap fiú
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod!
2011. ápr. 19. 14:28
3/9 anonim válasza:
body ha még pelenkás
pólóing
kapucnis felső
mellény
nadrág
és zárt cipő
sapka
4/9 anonim válasza:
Nadrág, zokni, cipő, hosszú ujjú body + rövid ujjú póló, baseball satyi volt ma kisfiamon. Először ráadtam egy belül polár anyagú pamut kardigánt, de izzadt benne, úgyhogy le kellett venni. A satyit meg ő maga vette le a fejéről. Nálunk árnyékban van most 20 fok.
5/9 anonim válasza:
Most jöttünk be, így volt a 15 hónapos kislányom: hosszú ujjú body, harisnya (sokat ül a fűben, járdán, nem árthat), nadrág, pulcsi és vékony sapka, de azt levette. Itt a szél sem fúj, úgyhogy hagytam is. Már biztosan jár, úgyhogy általában nálunk már kocogásból áll a séta :D
6/9 anonim válasza:
Persze cipő is volt rajta, egy sima kis sportcipő.
7/9 anonim válasza:
26 hónapos fiú
zokni (ha hidegebb van, vékonyabb harisnya)
nadrág
póló
pulcsi
ha hidegebb van mellény, kabát
baseball sapka
edzőcipő
8/9 anonim válasza:
Mi most jöttünk be, hosszúujjú body és hosszuujjú felső + egy meleg kötött mellény. 17 hós a kisfiam.
9/9 anonim válasza:
ma ez volt rajta:
vékony melegítő naci, egy póló, egy vékony hosszú újjú pulcsi. meg persze bugyi, zokni. 27 hónapos, szobatiszta.
(ma nálunk Pest megye árnyékban 20 fok, a napon legalább 25 fok van) a harisnyát már rég elraktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!