2 éves gyereketeknek van kedvenc étele?
van :)
virslit imádja ketchuppel
főtt étel közül a rántott húst franciasalátát, kr. főzeléket, húslevest, gyümölcslevest,
Kislányom nagyon rossz evő,és ha valaki kérdezi,hogy ezt vagy azt szereti-e nem tudom egyértelműen rámondani,hogy igen vagy nem,mert amit ma szeret lehet hogy holnap nem.
De azért van 2 olyan étel,amit kedvencnek elehet mondani,úgymond tuti befutó:
húsleves
tojásrántotta
Ezzel nem tudok mellélőni.
Nem túl jó evő,de a tejtermékek bármikor jöhetnek,főként a joghurt.
Főtt ételek közül a tésztafélék,krémlevesek,húsleves.
A gyerekorvos azt mondta,hogy 2-4 éves kor körül sok kisgyerek "nem szeret" enni,ő sem tudja a magyarázatot,de tény,hogy sok ilyen kis páciense volt/van.
Gondolom,téged is zavar ez az állapot,de talán egyszer lesz változás!:)
Én sokszor nagyon kiakadtam,amikor evésre került a sor...Gyakran görcsöltem rajta,hogy "na már megint harcolunk és én veszítek".
Aztán azt gondoltam,amíg hízik és szépen növöget,hát nem keserítem meg az életünket felesleges stresszel.Szóval,nálunk így megy. :)
Húsleves sok répával, pörkölt tésztával és csirkehússal. Kenőmájas uborkával vagy paradicsommal. Bundáskenyér. Hasábburgonya.
26 hónapos
Nagyon leveses,minden levest szeret,tésztaféléket imádja,húslevest sok cérnametélttel.
Virsli,kechuppal.2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!