Mi a véleményetek erről a csúszdáról?
2011. ápr. 13. 22:19
2/10 anonim válasza:
Nagyon édes, de szerintem egy "nagy" csúszdával jobban járnátok. Ezt hamar kinövi és a nagyon se lenne semmi baja ha figyeltek rá, mellette vagytok, ha csúszik. Én nagyot vennék akkor már.
3/10 anonim válasza:
a mi gyerekeink nagyon szeretik! bár mi használtan vettük 3000-ért.
4/10 anonim válasza:
Aranyos,bár szerintem nagyon picike,de vedd meg:)
5/10 anonim válasza:
Mi játszóházba járunk a 2 éves fiammal, ott van ilyen, szokott rajta csúszdázni. A nagyobb gyerekek inkább létrának használják, amikor várat építenek nagy szivacsformákból.
6/10 anonim válasza:
Más mintával ilyet kapott a fiam 2. szülinapjára..nagyon szereti,imád csúszdázni.
7/10 anonim válasza:
1,5 éves kis lányom már a 180 cm-es csúszdán csúszott egyedül. csak ott álltam és néztem. Nagyon élvezte. Amit linkeltél, az már neki is majdnem kicsi és nagyon drága.
8/10 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van. 26 hónapos és annyira már nem élvezi, kicsi neki. Szerintem ez inkább a kisebbeknek van, 2-3 éveseknek érdemes már nagyobbat beszerezni.
9/10 anonim válasza:
Elég rövid, nem sokáig lehet kihasználni.
De a Tescoban ugyanez, csak más mintával, simán a felébe kerül. Sőt az interspárban is olcsóbb.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvettük a csúszdát de végül nem ezt vettük meg. Az obi-ból 5000ft-ért vettük. 130cm-es. Imádja nagyon.
2011. ápr. 17. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!