26 hónapos kisfiatok hogy áll a bili/WC témához?
Figyelt kérdés
Kisfiam ott tart, hogy ráül a szűkítőre naponta többször is, erőlködik (nagyon cuki), akkor jön pár csepp pisi. Ez nagyon tetszik neki, örülünk neki. Ha kakálnia kell,akkor szól, de nem akar a WC-be, az megy a pelusba.Illetve ma kakilása közeben akart a WC-re ülni, akkor már nem ültettem rá, mert már a pelusba volt a kaka egy része. Megbeszéltük, hogy akkor üljön rá a WC-re, mielőtt nyomná a kakát.2011. ápr. 12. 11:43
1/3 anonim válasza:
Az én 26 hónapos fiamat egyáltalán nem érdekli sem a bilije, sem a WC szűkítője. Ha bekakil is, vígan játszik tovább.
2/3 anonim válasza:
sehogy
28 hós lesz
még pelenkás
majd a nyáron leszoktatom róla
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem erőltetem, magától csinálja. 1,5 éves kora óta van bilije is, azt nem is használja.A szűkítőt is most kezdte el használni, az is már pár hónapja megvan. Én is majd a nyáron kezdem nála intenzíven.
2011. ápr. 12. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!