Ha van nektek ilyen fajta társas, Hogyan kell vele játszani?
Figyelt kérdés
Kaptunk ilyen játékot de nincs már magyar leírása.neten meg nem találtam,akinek ilyen van leírná nekem kb hogyan játszunk vele?
2011. ápr. 11. 17:28
1/4 anonim válasza:
kérdezd meg attól aki a vaterán árulta
2/4 anonim válasza:
Szia!Nem ismerem a játékot,csak tippet tudok adni.Valamilyen dobó kockának vagy valami segéd eszköznek kell lennie hozzá,mert a színes lapocskák megegyeznek a békák színével.Darabszámra pedig a lapon feltüntetettnek.Esetleg kérdezős kártya hozzá?(jó válasz egy saját színű lapocska).Másik variáns,hogy ki osztod a lapocskákat és húzni kell egymástól.Aki a saját színét húzza az leteheti a lapra.Hátha segítettem.Most már engem is érdekel.Írd meg ha megtudod a tutit.:))
3/4 anonim válasza:
Ez egy memória játék. Össze kell gyűjteni 4db egyforma színű virágot, amiket rá raksz a békád előtti útra és aki ezen keresztül elsőnek jut el középre az a győztes.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok.utánajárok az fix.valami hasonlót tippeltem én is.
2011. ápr. 13. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!