Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnátok locsoló pénzt egy 2,5...

Adnátok locsoló pénzt egy 2,5 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki nyuszit meg csoki EUR-t ez áthidalja a problémát.
2011. ápr. 11. 09:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Jó ötlet.
2011. ápr. 11. 09:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénz egy ekkora gyereknek inkább kellemetlen lenne. Ott áll a pici várja a csokit amit majd este betermelhet és erre kap egy csillogó pénzérmét amit nem tud megenni. Nem hiszem, hogy benne lezajlik az a gondolat menet, hogy jaj majd ezzel elmegyek a boltba és veszek csokit magamnak belőle, vagy egyetemre félre teszem. A csoki pénz szerintem is nagyon jó ötlet, pénz, hogy örüljön a szülő és csoki hogy a gyerek is :D
2011. ápr. 11. 10:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy itt a szülők várják el a pénzt, nem a gyerek, a gyerek természetesen a játéknak, csokitojásnak, plüssbáránynak örül, de az anyuka...

én nem adnék pénzt!

2011. ápr. 11. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj pénzt. A gyerek annak nem örül, valószínűleg az anya zsebébe megy. Nem neki jár.
2011. ápr. 11. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Két és félévesem van,és csak és kizárólag gyerek-"szemmel" készülünk a húsvétra!Barkát díszítettünk,tojást fogunk festeni,már tanuljuk a locsolóverset,és csoki tojást,nyuszit "várunk" érte.Jön a nyuszi apró ajándékkal.Nem vagyok álszent,nyilván a pénznek is eljön majd az ideje(iskolás kor,kamaszkor)de egy kicsinek szerintem meg kell tanulni az ünnepek igazi szépségeit,a gyerekek ennek jobban örülnek(minden ünnepre gondolok)Egyébként van perselye,"gyűjtöget" benne aprópénzt,nagyszülőktől kapott pénzt,most már mesélünk neki a pénz-vásárlás-munka témáról,de az ünnep nem kapcsolódik a pénzhez egyenlőre(sajnos nekünk felnőtteknek már annál inkább)Ezen elvem szerint én sem adnék más 2,5 éves gyerekének pénzt húsvétra(sem).
2011. ápr. 11. 10:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Veletek értek eggyet.Nem adok pénzt.Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 11. 10:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

egy ekkora gyerek nem tudja értékelni a pénzt, az, hogy a szülei ezt remélik ... hát ehhez nem fűzök semmit.

inkább a pénz árából vegyél valami kisebb ajándékot neki meg persze az elmaradhatatlan csoki

de a plüs is jó mert az megmarad neki

2011. ápr. 11. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi gyűjtjük a malacba a pénzt..biztos fog kapni a nagyitól-persze nem egy vagyont és ezer örömmel dobja a perselybe.Szóval mi tuti fogunk kapni,természetesen a csokinyúl+tojás mellé.
2011. ápr. 11. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk "kapott" pénzt kisfiam tavaly is 1 éves volt. Persze azt én kaptam, hogy vegyek neki rajta azt ami kell. Ez mellett ő kapott csokit(normálisat, kinder stb, banánt), meg plüss állatkákat, játékot.
2011. ápr. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!