Niktoon kérdése:
Hány éves kortól esnek ki a kicsik első fogai?
Figyelt kérdés
Úgy értem lapátfogak elölről! Sajnos elromlottak a felső fogai, az első négy, és a doki szerint nem lehet velük mit kezdeni, meg kell várni, míg maguktól kiesnek! Most múlt két éves!2011. ápr. 11. 06:47
1/7 anonim válasza:
Szia! Fiamnak 5 évesen kezdett mozogni az alsó két foga, de 6 éves elmúlt mire mindkettő kipottyant. Utána a két alsó melletti esett ki. A felső kettő még nem is mozog. Most 7 éves.
Általában 6 évesen kezdik váltani a fogakat, persze vannak kivételek.
2/7 anonim válasza:
Kislányom 7 éves lesz, de még nem potyog. De van olyan csoporttársa, akinek már igen, ez változó. Lehet, hogy iskolás lesz mire kipottyan....
3/7 anonim válasza:
6 évesen cserélte a lányom az metszőfogait.
5/7 anonim válasza:
Szerintem 6-7 körül. Nekem anno első osztályban esett ki, azaz 7 évesen.
6/7 anonim válasza:
Az én lányomnak a 7. szülinapján esett ki alulról az egyik középen, majd a mellette lévő fél év múlva és 9 évesen esett ki a metszőfoga felül egymás után 1-2 hónap különbséggel.
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Fiamnak viszont 7,5 évesen esett ki a két felső metszőfoga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!