Minden gyerek szereti a duplot?
az én kisfiam egy igazi örökmozgó, egyedül a dupló köti le és a mesekönyvek, 20 hónapos, de nem az duplóautókkal játszik, hanem az építőkockákkal. Először együtt építettünk, én építettem ő szétszedte, aztán pár hónap múlva egyedül is kezdett építeni, imádja az állatokat is, azokkal fürdik. Én először ezt két a szettet vettem meg
első
Nekünk sima kockák vannak, semmi extra.
Az én lányom jobban szeret kiasutókat tologatni, babával, macival játszani, pakolgatni.....nem vettem észra, hogy unatkozna.
Amúgy a most 11 éves fiam is sokkal később kezdett legózni, ellenben szuper dolgokat épít és még mindig maximálisan leköti.
Egy evesen kapta a vadallatos duplot:
Nagyon szeret vele jatszani pedig meg csak 14 honapos. Epiteni nem tud de pakolja ide-oda. Beteszi az allatokat a kis traktorjaba es hordozza egyik szobabol a masikba. Egyfolytaban pakolja es nyuzza a duplot amikor otthon vagyunk. :)
egyebkent kisfiam bolcsi es ott van legalabb 5-6 hatalamas doboz duplo. A bolcsis neni mondta, hogy ott is ez koti le a legjobban meg a gyurmazas.
Hát most pontosan mit értesz duplo alatt, mert itt valaki írta,az enyém csak kisautókat tologat, nekünk komplett duplo készletünk van autókból (rendőr, tűzoltó, ilyen markoló, olyan munkagép)és nagyon jó minőségűek, pedig aztán ki vannak téve mindennek, de hibátlan mindegyik - úgyhogy én autóban is duplo párti vagyok.farmház állatokkal, meg persze építőkockáink is vannak.
Nálunk nagy kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!