Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz anya vagyok? 3 éves...

Rossz anya vagyok? 3 éves kisfiamnak 2-3 naponta adok 7 szem epret, nagyon szereti. Szomszédom szerint mérgezem vele, mert túl sok a vegyszer benne. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
Csak spanyol vagy görög epret szoktam venni....
2011. ápr. 6. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hulyeseg a mérgezés.az epertől semmi baj nem lehet.
2011. okt. 29. 13:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz anya. Csak vigyázz tényleg a mennyiségre. Mert sajnos az tényleg nagyon igaz, hogy nem nézik az ember egészségét, csak hogy eladják, pénz legyen belőle. A multik meg pláne, bár nem csak ők.

Inkább próbálj magyart venni, meg olyat aminek szezonja van. Ha látsz háznál, hogy adnak el almát, körtét egyebet inkább ott vegyél. Azért az biztosabb, hogy ott az otthonit adják el. Persze ők is vegyszerezhetik, de azért csak nem annyira. Ha pedig van kertes házatok, mondjuk epret te is tudsz ültetni. Berakod a fagyasztóba és ilyenkor kiveszed. Bár igaz kicsit összeesik, de az íze benne van. Esetleg kis natúr joghurttal kevered.

Vagy ha neked nincs kerted, akkor nagymamának, rokonnak. Ott termessz ha megengedik, vagy ha van nekik tőlük kérj, vegyél.

Persze néha megvesszük a boltból mi is, de nem visszük túlzásba.

Úgyhogy adj neki néha, de más idénygyümölcsöt, vagy magyart inkább néha az eper helyett ha úgy van.

De rossz anya nem vagy!

2011. dec. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!