Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a lányom félhoss...

XStefix kérdése:

Mit csináljak a lányom félhosszú hajával, hogy reggelre ne gubancolódjon be annyira?

Figyelt kérdés

Összegumizzam éjjelre? Úgy széttörik, nem?

(Nekem világéletemben rövid hajam volt, ezért a kérdés.:)

2011. ápr. 5. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
fond be ne túl erősre
2011. ápr. 5. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Használj hajbalzsamot hajmosáskor. Én nem csinálnék semmit éjszakára vele.
2011. ápr. 5. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Fonni nem tudom, mert annyira azért nem hosszú. Vállig érő, na. Meg sajnos nagyon vékonyszálú is, eléggé lelapuló.

Hajbalzsamot házilag is lehet vajon készíteni?

Nem használok nála bolti dolgokat, hanem kecsketej szappant és shea-vajat, mert ekcémás.

2011. ápr. 5. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
ekcémás vagyok én is,kevés sampon-balzsam jó,de a niveáktól nem jön elő
2011. ápr. 5. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, ezeket találtam Neked:

Ha Te akarod csinálni: [link]

De ha inkább vennéd: [link]

Esetleg a shea vajból lehetne valamit csinálni....

2011. ápr. 5. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nalunk is minden reggel gubanc...alig tudtam kifesulni igy egy picit levgtam a hajabol. megbantam mert olyan szep haja volt de most konnyebben megy a reggeli kigubancolas. Amugy ne gumizd soha csak puha anyagbol keszult hajkotot hasznalj. balzsamot meg egyelore ne hasznalj; en egyszer probaltam de nem lehetett konnyebben fesulni es eleg ossze-vissza allt tole a haja. Amugy gondor haja van (nekem meg mindig hosszu gondor hajam volt)
2011. ápr. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!