Hogy szoktassam rá kislányom, hogy egyedül aludjon el?
Figyelt kérdés
3 éves lesz júniusban és külön szobája van. Csak úgy alszik el, ha én is mellé fekszem. Éjszaka, ha felébred, akkor én is felkelek, átsétálok a szemben lévő szobába vele és szintén lefekszem mellé, addig ott kell maradnom, míg el nem alszik. Ugyan ez van a déli alváskor is. Hogyan tudnám elérni nála az egyedül elalvást?2009. febr. 27. 21:56
1/3 anonim válasza:
Tudd meg, hogy fél-e valamitől, ha igen akkor beszéld meg vele. Ha csak veled akar leeni mond hogy nem érsz rá. De nem baj ha 3évesen nem alszik egyedül. az én 10éves öcsém is a szülőkkel alszik
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 éves koráig ugyanígy volt. Aztán kapott egy éjjeli lámpát, amitől nagyfiúnak érezte magát és attól fogva egyedül aludt el. Igaz, hogy soha nem használta, de a tudat, hogy ő már nagyfiú elég volt.
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az én kislányomat is folyton altatni kellett. Most már vettünk neki egy éjjeli lámpát, raktam oda neki plüssállatkát, amit szeret és úgy alszik el. De van úgy is, hogy megengedem hogy közöttünk (este) elpunnyadjon és átviszem ölbe a szobájába, felkapcsolom a lámpát, odaadom a plüssállatkát, megpuszilom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!