Bölcsi hánytól hányig?
Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hónapos és sajnos a munka miatt bölcsis lett. 3 hete járunk, ennyi volt a beszoktatás, hétfőtől dolgozom és élesben megy. A gondozónő kiakadt, hogy ezt nem fogja a gyerek kibírni, hogy reggel hétre viszem és fél ötre tudok érte menni, mivel ennyi a munkaidőm. Kérdésem, hogy más is viszi ennyi időre a babáját bölcsibe vagy csak én vagyok ennyire "rossz anya"??Így is rettenetes lelkiismeret furdalásom van, hogy bölcsibe kell adnom ilyen picinek, de nem viccből teszem..Kérlek írjatok, nektek hánytól hányig van bölcsiben a baba?? Köszönöm.2009. febr. 27. 20:02
1/5 anonim válasza:
hát kicsit ténleg hosszu déltöl alszik de 7-töl 12.30-ig is sokk idö kb. 2 .30-ig alszik és még fél 5 -ig hát még ovodásnak is hosszu nem szeretnélek elkeseriteni valahogy probáld meg oldani kicsit öviditeni legalább a délelötött ha sír. ha jó neki akkor nem gond
2/5 anonim válasza:
Tényleg hosszú így egy picikének. Gyakorlatilag egész nap számára teljesen idegen környezetben van. Biztosan meg fogja viselni. Nem tudja nagymama előbb elhozni? Mert igaz még nem lenne veled, de már otthon lehetne a saját kis környezetében és még is jobban érezné magát a megszokott dolgai közt.
Még én sem tudom ha vissza kell mennem,hogyan oldom meg. Az én munkaidőm reggel 7-15ig tart majd.
3/5 anonim válasza:
A lányom 1 éves korától jár bölcsibe, mert vissza kellett mennem az egyetemre. Nagyon csúnyán néztek rám a bölcsiben, hogy ilyen picit beadok. Én sem örültem annyira, de velem már nagyon unatkozott is otthon, mert nagyon társaságkedvelő, azt szereti ha többen vannak körülötte. 1 hónap alatt úgy beleszokott hogy reggel áll az ajtóba, hogy menjünk már. Igaz hogy mi fél9-re visszük és 3-kor elhozom, vagy legkésőbb fél4-kor. De azt nem hiszem hogy feltétlenül megviselné, ez nagyon gyerekfüggő. Ha a fiad nagyon ragaszkodik hozzád, akkor lehetnek gondok, de ha jól érzi magát a többiekkel, játék közben, aztán meg alvás, délután uzsi, játék, hamar elmegy az idő. Persze tényleg szerencsésebb lenne, ha lenne segítséged, aki korábban elhozza, vagy esetleg később viszi be. Nálunk apa viszi reggel, mert útba esik munkába, és 9-re jár, nekem pedig korábban el kell mennem, utána viszont ahogy végzek az egyetemen, ráérek elmenni érte. ELőször nekem is volt lelkiismeret furdalásom, de most hogy látom mennyire élvezi, megnyugodtam.
4/5 anonim válasza:
Hát én is 7.30-ra járok dolgozni 16.00-ig, pénteken 13.30-ig dolgozom (normál helyeken 8 órás a munkaidő) és 18 hósan megy bölcsibe, nálunk is a munkahely és anyagiak miatt is. Akkor most én is rossz anya lennék??? Szerintem ez nem függ össze azzal, hogy ki milyen anya! Én nagyon jó anyának tartom magam és a fiam nagyon szeret és ragaszkodik. Ez az egy, amitől tartok, hogy nagyon sírni fog utánam és a szívem megszakad, de muszáj. Ha belegondoltok, akik most terhesek, vagy most szültek, Ők már nem lesznek olyan "jó" helyzetbe mint mi. Nekik automatikusan be kell adni másfél évesen a gyereket, vagy maradnak otthon, ha a GYES-ből meg tudnak élni.
5/5 anonim válasza:
én is voltam még bölcsiben anno, és képzeld túléltem, értem is kb ilyenkor jöttek. Most már 14 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!