Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagycsaládosoknak lehet idén...

Nagycsaládosoknak lehet idén rendelni üdülési csekket? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
megszűnt már az üdülési csekk
2011. ápr. 3. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy megszűnt? [link]

Itt lehet rendelni: [link]

2011. ápr. 3. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szűnt meg az üdülési csekk, de még nincs kiírva pályázat senkinek.

Munkáltató adhat a munkavállalójának illetve azok közeli hozzátartozóinak a minimálbér mértékéig adómentesen. Ha a férjed dolgozik, akkor neki kéne utánajárni a munkahelyén, hogy adnak-e a cafeteria-n belül üdülési csekket.

Ha lesz pályázat, az itt lesz kiírva: [link]

2011. ápr. 4. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Tegyétek meg légyszi, hogy tájékozódtok, köszi

[link]

[link]

Nemigen hiszem, hogy félreérthető, hanem inkább egyértelmű.

MEGSZŰNT az üdülési csekk, felszámolják az alapítványt és helyette 2011-től (ami most van immár 4 hónapja) Széchényi pihenő kártya lesz.

Amit munkáltatók adhatnak munkavállalóknak cafetéria keretében. Én nem olvastam sehol, hogy lehetne rá pályázni, bár lehet átveszi ezt a funkcióját is az üdülési csekknek. Ki tudja.

2011. ápr. 4. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem hogy megszűnt, a férjem most kapott, 2012.márciusig érvényes.

De ha lesz pályázat, szerintem is a www.nusz.hu-n lesz kiírva.

2011. ápr. 4. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A nusz.hu-n pályázatok menüpont alatt ez van kiírva:

[link]

Tehát valóban lehetséges hogy lesz változás, de addig is munkáltatók adhatnak, pályázat meg még nincs.

2011. ápr. 4. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Te nézz utána légy szíves, hogy a munkáltatók vásárolhatnak üdülési csekket a munkavállalóiknak, ugyanúgy a minimálbér mértékéig adómentesen, mint eddig is.

Az, hogy a média mit ír, egy dolog. Az egy másik dolog, hogy én itt dolgozom, és tudom hogy miről beszélek. :-)

Pályázat nincs, munkáltató adhat üdülési csekket.

2011. ápr. 5. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:

De ott a munkáltató veszi (és fizet az alapítványnak kezelési költséget-ez működhet a jővőben is, hiszen piaci alapú), ez a jővőben is megmaradhat.

A nagycsaládosoknak, időseknek, fogyatékkal élőknek az állam támogatta és ez már jelenleg sincs meg, lehet a média találta ki, de szerintük nem is indul újra.

Sőt eredeti tervek szerint meg is szüntetik az alapítványt, de megmaradhat üzleti alapon munkáltatóknak.

És az alapítvány honlapján is szó szerint ezt írják. Bár lehet ők sem tudják jól, a médiából tájékozódtak. Ahelyett, hogy téged hívtak volna.

2011. ápr. 5. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt mondtam én is: nincs jelenleg pályázat, ahol a szociálisan rászorultak pályázhatnak üdülési csekkre.

Egyébként pedig nem az állam támogatta az elmúlt évek pályázatait, hanem az alapítvány a saját pénzét osztotta szét a rászorultak közt.

Mivel alapítói egyeztetés folyik, még senki nem tud semmi konkrétat, nem értem továbbra sem, hogy honnan vetted azt, hogy megszűnik az alapítvány. De még ha így is lesz, attól az üdülési csekk még legalább egy évig megmarad, tehát a munkáltató továbbra is vásárolhat a munkavállalóinak.

És a kérdés erre vonatkozott, lehet-e idén rendelni üdülési csekket.

2011. ápr. 6. 09:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2011. ápr. 6. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!