Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekre adtok kintre...

2 éves gyerekre adtok kintre harisnyát szabadidő naci alá?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Napközben én már nem adok harisnyát, ezt felváltottuk egy rövidgatyával a nadrág alá. Ugyanazt a célt szolgálja, ha elesdik, leül, motorozik stb nem fázik fel, de mégsem melegíti az egész lábát.
2011. márc. 30. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Dehogy adok, miért te veszel?? 20 fokban??

Ők ráadásul még többet rohangálnak,mint mi.

A csócs tegnap játszótéren az voltl, hogy tüöbb gyreket láttam vastag kötött sapkában, az egyiknak az anyja meg rüvidujjuban volt:-((((((

2011. márc. 31. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
18.31-es vagyok,ma ugyanúgy vastagabb tréninget adtam rá,és figyeltem hogy reagál a teste,1 óra múlva már szinte forró volt.Nyáron is van 20 fok még se ad senki harisnyát a gyerekre.
2011. márc. 31. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:

ue

Nem az kell(ene) nézni, hogy milyen hónap van, hanem, hogy milyen idő, hány fok.

Nyáron ha 15 fok van, nem sortban, pólóban szaladgálnak az emberek.

2011. márc. 31. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
ha a vastag nacit adok rá nem, ha csak egy vékonyabb szabadidő, akkor adok még rá
2011. márc. 31. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!