Két éves kisfiamnak sárga lett az arca. Ez normális lehet, vagy baj van?
Figyelt kérdés
Fénybe lehet jobban látni. Bennt csak annyit hogy sötétebb, de kinnt már a sárga színt is. szeme nem sárga.2011. márc. 28. 16:38
1/7 anonim válasza:
Mit eszik mostanában nagy mennyiségben? sárgarépa, sütőtök, édesburgonya esetleg? ezek is okozhatnak ilyen bőrsárgulást... Csak az arca ilyen? Ha a szeme nem sárga, akkor nem kell a májra gyanakodni..
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a sárgaság (májfunkciós zavar) a szem fehérjében jelentkezik, és nem elősorban a bőrön. Nem evett sok sárgarépát, esetleg sütőtököt? Az okozhat még elszíneződést. Ha nem, akkor megmutatnám orvosnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Semmiből nem evett többet mint átlagosan.
Szeme fehérje nem sárga.le is kopogom. most épp piros mert kezd begyulladni.
2011. márc. 28. 16:44
4/7 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm kisfia egy időben rengeteg Kubu-t ivott, ő attól volt iszonyat sárga.
5/7 A kérdező kommentje:
kubut se iszik. nagy iszákos,rengeteg vizet iszik.
2011. márc. 28. 16:47
6/7 anonim válasza:
Hívd fel légyszi az orvost, és kérdezd meg, van-e jelentősége, vagy vitt be megmutatni a kisfiadat. Én ezt tenném.
7/7 anonim válasza:
szia!
az én kisfiam 2,5 éves. Az ő arca is olyan mintha sárga lenne, a szeme neki sem az. Én szerintem lebarnult egy kicsit. nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!