Nagyon nem evő gyerekek anyukái, ti mit csináltok?
20 hós a kisfiam, és már nagyon gázos az evése, alig eszik meg pár dolgot, főzelék semmi, egész nap ellenne jóformán sima kenyéren, sült krumplin meg kekszen :(
Akármit főzök nem kell neki :(
kb 15 hónapos koráig mindent megevett minden nap főzeléket kapott, sok gyümit zöldséget evett, most meg semmi.
Mit csináljak?
Ti meg tudjátok azt tenni, hogy ha nem eszik ebédet, nem kap mást egyáltalán, és majd ha igazán éhes lesz, megeszi?
Én próbáltam, de úgy sírt, meg kérte a puszit, hogy nem bírtam ki, és meglágyult a szívem.
De ez így nagyon nem jó, és nem tudom mit tegyek :(
Milyen multivitamint adtok nekik?
Köszi a válaszokat!
köszi szépen mindenkinek!
hát igen, nálunk is favorit az üres tészta, meg még a főtt rizs is, csak az a baj, hogy szinte kizárólag szénhidrátot szeret, ezért aggódóm
egyébként ő olyan, hogy amit szeret, abból sokat eszik, ezért is nem sovány, de hát nem élhet kizárólag szénhidráton :(
még ő is kap reggel este tejitalt is, azt megissza simán
és ha nem eszik semmit, én is inkább adok neki egy rudit, csak hogy vmit egyen, de az eszemmel tudom, hogy ez nem jó módszer, csak hát a szívem....
én a béres cseppet próbáltam eddig, de az nagyon megfogta a kakit, még napi 5 csepp is, lehet megpróbálom a marslakócskákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!