Legkésőbb hány éves korában lesz igénye egy kisgyermeknek arra, hogy egyedül, és külön aludjon? Nálatok hogy volt?
Szerintem inkább az anyuka igényli.Egy gyereknek arra van igénye aminek a feltételeit a szülő megteremti.Nem egészséges dolog az biztos.Az egyik barátnőmék ugyan így voltak,egy ágyban aludtak a 10 éves gyerekkel.Aki egyébbként 6 éves koráig minden éjjel bepisilt./szerintem pont ettől/Itt is a barátnőm volt zakkant,ugyanis az volt a félelme,hogy ha külön teszik a gyereket,akkor azt fogja hinni,hogy már nem szeretik.Mondtam neki,hogy ez nonszensz,de Ő hajthatatlan maradt.Indokolatlanul volt bűntudata emiatt.
Egyébbként az enyémek 6,és 2 évesek,a nagyobb 3 éves korától van külön szobában /ekkorra lett 2 szobánk/,a kissebb születése óta.
Az én lányom minden éjjel felébredt 2-3 szor. Kellett neki a kezem, a cumisüveg stb.
Másfél éves korában megcsináltuk a szobáját, vettünk neki új ágyat stb. Úgy csináltuk, ahogy ő akarta, s külön tettük.
Attól kezdve már volt olyan éjszaka, hogy nem kelt fel. Ott jól érezte magát a nyugiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!